Gece film izlemek dikkati dağıtır mı?

Lithel

Decapat
Daha fazla  
Bugün 6 saat ders çalıştım ve gece 00.00 saatlerinde yatağımda labirent serisinin hepsini bitirmeyi düşünüyorum. Sizce zararı olur mu?
(Sınav senesindeyim)

Yuh ama, abartmayın artık. Böyle küçük şeylere takılmanın manası yok. Keyfini çıkar.

Bugün 6 saat ders çalıştım ve gece 00.00 saatlerinde yatağımda labirent serisinin hepsini bitirmeyi düşünüyorum. Sizce zararı olur mu?
(Sınav senesindeyim)
Bitirirsen zararı olmaz fakat bitiremezsen büyük sıkıntı.

6 saat ders çalışmışsın. Direkt uyursan gece rüyanda dersleri göreceksin ama film izlersen filmi göreceksin. Bu yüzden izlememek daha mantıklı. Ama bu mantıkla da hayat geçmez, kendine göre bir denge kurman lazım.

Hocam eğer mezunsan fazla sakıncası olacağını düşünmüyorum ama 12.sınıfsan okula uykusuz gitmen sıkıntı olur.

Labirent serisini tek solukla izlersin. Bence 1 ve 2 çok güzel 3'e ısınamadım ben fazla ama 6 saat ders çalışmışsın izle tabii ki :) not: gece izlediğin için birazcık çalıştıklarını unutabilirsin.

Hocam eğer mezunsan fazla sakıncası olacağını düşünmüyorum ama 12.sınıfsan okula uykusuz gitmen sıkıntı olur.
Hocam 2.haftadır her gün 6 7 saat dengeyi kurdum ama canım çok sıkılıyor bir değişiklik hak ettim bence.

H
Labirent serisini tek solukla izlersin. Bence 1 ve 2 çok güzel 3'e ısınamadım ben fazla ama 6 saat ders çalışmışsın izle tabii ki :) not: gece izlediğin için birazcık çalıştıklarını unutabilirsin.
Hocam ilk film ile ikinci filmi 10 dan fazla kez izlemişimdir.1 film serinin direkt sembolü en iyisi diğer ikisde çok iyi ama birin yeri ayrı. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı