Gece gördüğüm mistik rüya

Bence ikisi de Firefox'a kafa tutamaz, kaç aydır Firefox kullanıyorum, çok memnunum. Sync etmesi için hesap bile açtım, ki normalde yapmam.

Hocam tahmin edeyim Linux kullanıyorsunuz.
Dual boot'ta evet Linux ile Windows kullanıyorum. Çoğunluk Linux'tan yana Windows işlerini Windows'tan yapıyorum.

Genel olarak Edge'in tasarımı çok boğucu geliyor beni tamamen sol alt küşeye sıkıştırmış gibi hissediyorum.

Rüyandaki hanımefendi'yi dinleme bizi dinle ve Brave indir sağ alttan reklam geliyor reklamlara tıklarsan Brave coin kazanıyorsun yaklaşık 2 dolar kazandım.

Dual boot'ta evet Linux ile Windows kullanıyorum. Çoğunluk Linux'tan yana Windows işlerini Windows'tan yapıyorum.

Rüyandaki hanımefendi'yi dinleme bizi dinle ve Brave indir sağ alttan reklam geliyor reklamlara tıklarsan Brave coin kazanıyorsun yaklaşık 2 dolar kazandım.
Ben de Brave kullanıyordum, bu para kazanma işini bilmiyorum. Nasıl oluyor bu hocam?

Hocam Uphold'da kayıt olurken ülke kısmında Türkiye'yi bulamadım, başka bir ülke seçsem sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı