Gece görsel ve işitsel hallüsinasyonlar görmek

Zahid Berat

Femtopat
Katılım
12 Kasım 2023
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Normalde geceleri yatar normalce uyurum, ama son 2-3 gündür sanki birileri beni izliyormuş gibi oluyor ve uyuyamıyorum bile, gün doğumunu bekleyip 2 saat civarı kestirmekle yetiniyorum.

Normalde 2 gündür sadece içimde bir şüpheyle odamda oturuyordum ama bugün uykum fazlasıyla geldi ve yatayım ne olacak ki dedim. Işığı kapattıktan sonra yatağa giderken bir insan silüeti gördüm ve o uykulu halimle boş ver deyip yatağa geçtim. Kafamı koyduğumda aşırı uykulu olduğum için sanki direkt uyumuş gibiydim ve uyanıktım, yani gözlerim açık ama kafam uyuyordu.

Birden kapı çalma sesleri gelmeye başladı böyle tak tak tak vuruyorlar kapıya, sonra anneannemin sesine aşırı benzer bir ses ismimi yaklaşık 30-40 kere tekrarladı son tekrardan sonra lafı bitmeden ayağa kalktım ve koşarak ışığı açtım. Gelen seste o düğmenin o tarafından geliyordu ve ışığı açar açmaz ses kesildi.

Gittim kanepeye oturdum ve telefonda internetten olaya bakarken birden odanın kapısı kapalı olan kapı çarpar gibi ses çıkarttı, yani kapı biraz eski olduğu için kapansa bile çok hafif bir boşluk var ama gelen ses sanki açık kapıyı rüzgar çarpmış gibiydi çok sert çarpma sesi çıkarttı. Yaşadığım olay ne olarak yorumlanabilir sorun nedir ve çözümü nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha fazla dopamin alacağınız işlerle uğraşın bir süre. Bu konu hakkında araştırma yapmanızı önermem. Çok abartılı şeyler görürsünüz. Başka boyuttan canlıların sizinle uğraştığından şüphe etmeyin. Bu mümkün değil. Onlar ses çıkarabilirler(buna şahit oldum) fakat size fiziksel zarar veremezler korkmayın.( Sağlıksal tavsiye değildir, sağlık hekimine danışınız.)
 
Hocam bu çok ileri ya bir uzamana danışmanız en mantıklısı olacak, bende bunun çok daha hafifi vardı geceleri bilgisayarı açık bırakarak uyudum o fan sesi ve hafif RGB ışıklar daha rahat uyumamı sağladı
 
İnanıyorsan eğer boy abdestsiz durma ve uyumadan önce felak nas ayetel kursi oku. inanmıyorsan tek çare psikiyatri. gider anlatırsın doktora.
 
Hristiyansan eve bir papaz çağır, Müslümansan imam çağır. Dua okurlar cinleri yok ederler.
 

Geri
Yukarı