Gece iPad'le beraber uyumak iPad'e zarar verir mi?

Hocam kamerada ne kadar belli olur bilmem ama ekrana dogru çok hafif eğim var gibi geldi ben aşırı takıntılıyım böyle şeylere tabletide yeni aldım içimde kaldı.

Pek bi' yamulma olduğunu göremedim. Ancak siz yine de yatmayın ne olur ne olmaz. Sanırım sizin 10.nesil bende de 10.nesil var kedimle oynarken ekranını çizmişti :D

Pek bi' yamulma olduğunu göremedim. Ancak siz yine de yatmayın ne olur ne olmaz. Sanırım sizin 10.nesil bende de 10.nesil var kedimle oynarken ekranını çizmişti :D

Yok hocam bir daha imkansız yatmam çok takıntılıyım takıntıyı tetiklemeye gerek yok. Gece üstüne yattımı bilmiyorum ama bir gece tablet yanımdayken uyuya kalmıstım. Umarım yamulmamıstır içimi rahatlatmak için AVM'ye gittiğim zaman oradaki iPad 10'a bakacağım xd.

Yok hocam bir daha imkansız yatmam çok takıntılıyım takıntıyı tetiklemeye gerek yok. Gece üstüne yattımı bilmiyorum ama bir gece tablet yanımdayken uyuya kalmıstım. Umarım yamulmamıstır içimi rahatlatmak için AVM'ye gittiğim zaman oradaki iPad 10'a bakacağım xd.

Hocam hiçbir şey olmaz bu kadar takıntı fazla gibi. Yamulmuş olsa ne olur dünyanın sonu mu? Yenisi alınır hiçbir şey sağlıktan önemli değildir bunu bilin. Kafaya taktığınız şeyler çok basitçe.

Hocam hiçbir şey olmaz bu kadar takıntı fazla gibi. Yamulmuş olsa ne olur dünyanın sonu mu? Yenisi alınır hiçbir şey sağlıktan önemli değildir bunu bilin. Kafaya taktığınız şeyler çok basitçe.
hocam ne yapayım ne alırsam alayım sıfır bile olsa detaylıca bakıyorum. kurtulmam lazım bu takıntıdan. bide şöyle düşünüyorum eğer ilerde satarsam bu yamuluğu söylemelimiyim gibi yada fiyattan ne kadar düşecek gibi.

Hocalarım üzücü haberim var. IPad'im fena çatladı ama hala kullanabiliyorum. @babaadamsiteiçiya hocam çok dikkatli kullanın size önerim bu. Bu konuya yazdıktan sonra akşam ne oldu bilmiyorum elime bir aldım IPad'i çatlamış. Fotoğraf atabilirim.
hocam geçmiş olsun gece yatarkenmi çatladı ekranı? merak ettim atarsanız iyi olur.

hocam geçmiş olsun gece yatarkenmi çatladı ekranı? merak ettim atarsanız iyi olur.
Hocam kusura bakmayın ban yetmiştim yazım kurallarından dolayı göremedim :D Evde değilim eve geçince atayım

Hocam geçmiş olsun gece yatarkenmi çatladı ekranı? Merak ettim atarsanız iyi olur.

Yatarken değil hocam, sanırsam bir yere gidecektim çantaya tabletide koydum. Çanta sert darbe falan aldı herhalde yerden. Çantadan bir çıkarttım aha tablet çatlak.

Hocam kusura bakmayın ban yetmiştim yazım kurallarından dolayı göremedim :D evde değilim eve geçince atayım.

Yatarken değil hocam, sanırsam bir yere gidecektim çantaya tabletide koydum. Çanta sert darbe falan aldı herhalde yerden. Çantadan bir çıkarttım aha tablet çatlak.

Anladım geçmiş olsun hocam. Ben zaten yamulmasından korktuğumdan dolayı bir daha gece tabletle uyuya kalmam :) kötü olmuş ama yenimi almıştınız tableti?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı