Gece iPad'le beraber uyumak iPad'e zarar verir mi?

Dosya Ekleri

• af2533de-2a38-4f6b-ac15-526a6cb6b69d.jpeg
    af2533de-2a38-4f6b-ac15-526a6cb6b69d.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 26
  • fc3bf79e-7681-4153-a358-0d218ed4cb03.jpeg
    fc3bf79e-7681-4153-a358-0d218ed4cb03.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 21
  • 55f9e4db-ad9e-42ad-8c4a-a68dd10e68e3.jpeg
    55f9e4db-ad9e-42ad-8c4a-a68dd10e68e3.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 2d1bf4cf-cdf3-4812-baf1-0d9c4c7aa77b.jpeg
    2d1bf4cf-cdf3-4812-baf1-0d9c4c7aa77b.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 31
Buyruk hocam. İnşallah sıkıntı sadece camdadır.

Hocam iç ekranda sıkıntı yoksa bir yerde iPad 10'da iç ekranla dış cam arasında boşluk olduğundan sadece dış camdaysa sorun dış camın değişebildiğini görmüştüm sanırsam ama ne kadar doğrudur bilmem. Ama kötü olmus hocam geçmiş olsun. Bir ekrana dikkatlice bakın bence bir sorun var mı diye.

Buyruk hocam. İnşallah sıkıntı sadece camdadır.

Buradan bakınca sadece dış camda sorun var gibi duruyor tek ekranda siyah olan yerde çok kırık oluşmuş. Bütün ekranda tek çizgi şeklinde çatlaklar oluşmuş gibi. Ama şimdi gördüğümü söylüyorum bilgim yok konuyla ilgili. Sadece görüşlerimi söylüyorum.

Hocam iç ekranda sıkıntı yoksa bir yerde iPad 10'da iç ekranla dış cam arasında boşluk olduğundan sadece dış camdaysa sorun dış camın değişebildiğini görmüştüm sanırsam ama ne kadar doğrudur bilmem. Ama kötü olmus hocam geçmiş olsun. Bir ekrana dikkatlice bakın bence bir sorun var mı diye.

Hocam vallahi hiç sıkıntı yok kullanış açısından. Daha yarım saat önce Bully oynadım öneririm :D Ayrıca tek rahatsız eden şey şu: Şu an film izliyorum, ekranda geçmeyen bir kıl varmış gibi çok rahatsız edici

Hocam vallahi hiç sıkıntı yok kullanış açısından. Daha yarım saat önce bully oynadım öneririm :D ayrıca tek rahatsız eden şey şu: Şu an film izliyorum, ekranda geçmeyen bir kıl varmış gibi çok rahatsız edici.

Hocam zaten buradan bakınca da sadece dış camdaymış gibi sorun. Şimdi bilgim olmadığı için net bir şey demek istemiyorum yanlış olmaması adına ama bence sadece dış ekranı değiştirirler. Böyle kalırsa sorun olur mu bilmiyorum. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam izlediğim bir videoda iPad 10 da ekran arasında boşluk var. iPad Air 5 de boşluk yok demişti videodaki adam bu nedenle ekran bütün olarak değişiyor demişti. Tabii ben yanlış hatırlıyorda olabilirim yanlış yönlendirmeyeyim. Bilgim pek yok sadece video izlemiştim.

Sizde haklısınız babam kaç kez dedi hatta kılıf, ekran koruyucu falan aldı. Taktık ekran koruyucuyu hiç sevmediğim için çıkartmıştım. Bazı şeylerin güzel durmasından daha önemli şeyler varmış dün bunu öğrendim.
aynen öyle. mesela ben hayatta koruyucusuz kullanmam. tableti aldığım 1 hafta kılıf olmadığından kullanmadım hiç. ama işte konu başlığındaki gibi bi gece tabletle uyuya kalmışım üstüne yattımmı yatmadımmı bilmiyorum takıntım var tablet veya telefonumun yamulması gibi durumlara.

Sizde haklısınız babam kaç kez dedi hatta kılıf, ekran koruyucu falan aldı. Taktık ekran koruyucuyu hiç sevmediğim için çıkartmıştım. Bazı şeylerin güzel durmasından daha önemli şeyler varmış dün bunu öğrendim.

Neyse hocam hayırlı geceler geçmiş olsun tekrardan. Bence eğer ekranı değiştirecekseniz bilen birine sorun ya da konu açın isterseniz.

Hocam zaten buradan bakınca da sadece dış camdaymış gibi sorun. Şimdi bilgim olmadığı için net bir şey demek istemiyorum yanlış olmaması adına ama bence sadece dış ekranı değiştirirler. Böyle kalırsa sorun olur mu bilmiyorum. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam izlediğim bir videoda iPad 10 da ekran arasında boşluk var. iPad Air 5 de boşluk yok demişti videodaki adam bu nedenle ekran bütün olarak değişiyor demişti. Tabii ben yanlış hatırlıyorda olabilirim yanlış yönlendirmeyeyim. Bilgim pek yok sadece video izlemiştim.

Aynen öyle. Mesela ben hayatta koruyucusuz kullanmam. Tableti aldığım 1 hafta kılıf olmadığından kullanmadım hiç. Ama işte konu başlığındaki gibi bir gece tabletle uyuya kalmışım üstüne yattımmı yatmadımmı bilmiyorum takıntım var tablet veya telefonumun yamulması gibi durumlara.

Hocam cidden üstte arkadaşlar demişti sen bi' git psikiyatriye. Daha emin olmadığın şeyden endişelenip kafaya takıyorsun benim IPad'in ekranı kırılmış ben rahat rahat devam ediyorum hayata :D şu an bunları yapıyorsunuz acaba sizin ekran kırılsa nasıl bir duruma düşersiniz tahmin etmek istemiyorum :D

aynen öyle. mesela ben hayatta koruyucusuz kullanmam. tableti aldığım 1 hafta kılıf olmadığından kullanmadım hiç. ama işte konu başlığındaki gibi bi gece tabletle uyuya kalmışım üstüne yattımmı yatmadımmı bilmiyorum takıntım var tablet veya telefonumun yamulması gibi durumlara.

Neyse hocam hayırlı geceler geçmiş olsun tekrardan. Bence eğer ekranı değiştirecekseniz bilen birine sorun ya da konu açın isterseniz.
Teşekkür ederim hocam önerin için.Hayırlı geceler dilerim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı