- Makaleler
- 4
Selamlar arkadaşlar. Dün saat 03.50'de içeriye yatmaya gittim. Neden kendi odanda yatmadın derseniz yatağım şu anda serviste. Tek ayağı kırıldı.
Yatakta telefon ile 15 dakika kadar YouTube'da gezindim. Daha sonra yattım. Buraya kadar çok normal bir durum.
Saat 05.45'de annem içeriye gelmiş ve televizyonda Beyaz TV'nin açık olduğunu, Kuran okunduğunu söylemiş.
Yayın akışını kontrol ettiğimde gerçekten kuran okunduğunu gördüm.
Tabii hemen inanmadım. Holü görüntüleyen bir kameramız var. Kontrol ettim zaman aralığını. İçeriden kuran seslerinin geldiğine emin oldum. Hafif bir ses ile yansımış kameraya.
Sorun şu ki, kumanda yan koltukta yastıkların arasındaydı en son bıraktığımda. Benden sonra kimse izlemedi zaten.
Hani uyku sersemi olsam, gidip alsam açsam. Neden karşıma Kuran çıksın?
Ben en son Netflix'den dizi izliyordum.
Bu durumda ne yapmam gerekir. İmam'a gidip anlatayım mı?
Yatakta telefon ile 15 dakika kadar YouTube'da gezindim. Daha sonra yattım. Buraya kadar çok normal bir durum.
Saat 05.45'de annem içeriye gelmiş ve televizyonda Beyaz TV'nin açık olduğunu, Kuran okunduğunu söylemiş.
Yayın akışını kontrol ettiğimde gerçekten kuran okunduğunu gördüm.
Tabii hemen inanmadım. Holü görüntüleyen bir kameramız var. Kontrol ettim zaman aralığını. İçeriden kuran seslerinin geldiğine emin oldum. Hafif bir ses ile yansımış kameraya.
Sorun şu ki, kumanda yan koltukta yastıkların arasındaydı en son bıraktığımda. Benden sonra kimse izlemedi zaten.
Hani uyku sersemi olsam, gidip alsam açsam. Neden karşıma Kuran çıksın?
Ben en son Netflix'den dizi izliyordum.
Bu durumda ne yapmam gerekir. İmam'a gidip anlatayım mı?