Gece sessizce nasıl yemek sipariş edilir?

awoxf

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba evde ekmek dahi yok ve acayip acıktım. Bir çiğköftecide indirim var söyleyeyim diyorum ancak iki kardeşim de sabaha kadar uyumuyorlar, ve yemeğin geldiğini falan duyarlarsa onlar da yemeğe çöker. Ne yapmam lazım sessizce nasıl sipariş ederim?

Arkadaşlar merhaba evde ekmek dahi yok ve acayip acıktım. Bir çiğköftecide indirim var söyleyeyim diyorum ancak iki kardeşim de sabaha kadar uyumuyorlar, ve yemeğin geldiğini falan duyarlarsa onlar da yemeğe çöker. Ne yapmam lazım sessizce nasıl sipariş ederim?

Zile basmayın diye seçeneke var kapıya asıp gidiyorlar öyle yapabilirsiniz

Atabiliyorsa yemeği balkona atsın ya da asansöre bıraksın ve siz de sessizce gidip alın.
Asansör yok kapının açılınca oluşan sesi bile duyuyorlar, balkona sallayamaz balkon arka tarafta, pencereden sepetle çeksem arada bi odaya uğruyorlar, ne yapacağımı şaşırdım acayip açım evde hiç bir şey de yok...

Asansör yok kapının açılınca oluşan sesi bile duyuyorlar, balkona sallayamaz balkon arka tarafta, pencereden sepetle çeksem arada bi odaya uğruyorlar, ne yapacağımı şaşırdım acayip açım evde hiç bir şey de yok...
Sepetle çekmek de riskli ama başka bir yol da bulamıyorum. Sepetle çekmezseniz ya geceyi aç bir şekilde geçireceksiniz ya da yemeği kardeşlerinizin görmesine sebep olacaksınız. Sepet taktiğinde yine bir şansınız var.

Onun dışında kusura bakmayın ama biraz cimrilik sezdim sizde sanki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı