Gece Uykusuzluk Problemi

Her gün günde 2 çıkabiliyor isen üzeri masturbasyon yap ve bunu gündüz 11 - 12 gibi yap. Müptezel Samet gibi olursun sonra. Dene bak dene bilimsel konuşuyorum.

Gün içinde yorulmadığın içindir. Günde 20000 adım at bakalım da o saate kadar ayakta kalabiliyor musun görelim Daha yaşın küçük. Bu yaşta uykunun önemi de fazlasıyla büyük. Gün içi ev, PC, telefon dışında aktivitelerle uğraş. Oturduğun yerde kalma. Kendini yor kısacası.

Her yaz yaşıyorum aynı sıkıntıyı, çok basit aslında çözüm, bir o kadar da sağlıksız ama kesin çözüm. Bir gün uyuma hiç, ertesi gün zaten 10.30-11.00’de devrildiğin gibi dalarsın uykuya, ertesi gün de normal saatinde kalkarsın, hiç bozulmamış gibi rayına oturur yine.

Çare belli hocam. Yatmadan önce hazır yaz gelmişken evin etrafında 2 kilometre koş gel .

Bugün oyun oynarken sabahlamışım. Bana mı anlatıyorsun. [emoji16] Bir baktım pencereden dışarı AA sabah olmuş dedim. [emoji3]

Bir benzeri bana oluyor. Bu gün saat 2 civarında yattım ve 6'dan beri uyumuyorum. Soğuk ve serin yerde yatınca bana böyle oluyor. Size?

Uyku hapını tuvalete atıp sifonu, çek yakında işlememeye baslarsa OverDose denersin. Sana tavsiyem, uyumaya çalışma ders falan çalış iyi bir fırsat bak bu. Hem, gün doğarken dizi izlemenin verdiği keyif hiç bir şeyde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…