Ozmn tek çare VDS almanız VDS alıp oradan etkinliğe katılabilirsin.vds 7/24 açık olan Windows. VDS 1 günlük 10₺ flandi hatirladigima göre.ailem anlamıyor bundan önce arkadaşıma falan sordum uyku modu tarzı şeyler söyledi ama
Ozmn tek çare VDS almanız VDS alıp oradan etkinliğe katılabilirsin.vds 7/24 açık olan Windows. VDS 1 günlük 10₺ flandi hatirladigima göre.ailem anlamıyor bundan önce arkadaşıma falan sordum uyku modu tarzı şeyler söyledi ama
ekranı kapattıgımda yayın kesiliyor denedim ama birde oynadığım bir oyun brawlhalla yayınıSadece ekranı kapatabilirsin?
Bu arada ne etkinliği merak ettim![]()
Ekranı kapattıgımda yayın kesiliyor denedim ama bir de oynadığım bir oyun Brawlhalla yayını.
+ olarak ekran kapanma süresini 1 dakika yaparsan daha kısa sürede ekran kapanır.+ olarak uyku modunu kapat.
Güç planını düzenleyi aç uyku moduna geçirmeyi hiçbirzaman yap de.
Eki Görüntüle 1908268
hocam uykuyu kapatırsan kesilmez.ekranı kapattıgımda yayın kesiliyor denedim ama birde oynadığım bir oyun brawlhalla yayını
Ekran ışığı var siyah olsada anlaşılır.Yayının arkaplanda olması sorun değilse siyah ekran fotoğrafı indirip tam ekran yapın mouse'u da ekranın altına götürüp saklayın. Klavye ışığı varsa kapatın kimse anlamaz. Yıllar önce böyle yapardım valla![]()
Yayının arka planda olması sorun değilse siyah ekran fotoğrafı indirip tam ekran yapın fareyi da ekranın altına götürüp saklayın. Klavye ışığı varsa kapatın kimse anlamaz. Yıllar önce böyle yapardım vallahi![]()
hocam dediklerinizin hepsini yaptım bu yaptığım laptopa zarar verirmi zaten kötü bir şey+ olarak uyku modunu kapat.
Güç planını düzenleyi aç uyku moduna geçirmeyi hiçbirzaman yap de.
Eki Görüntüle 1908268
Laptop hava alsın yeter.hocam dediklerinizin hepsini yaptım bu yaptığım laptopa zarar verirmi zaten kötü bir şey
Hocam dediklerinizin hepsini yaptım bu yaptığım laptopa zarar verir mi zaten kötü bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.