Gece yarısı mezarda kalabilir misiniz?

Piknik tüpünde kızdırılmış bıçakla kesilmek, deriye bastırmak. Sabahtan kalan çayı suyla tekrar kaynatıp burnumdan içeri boşaltmak. Kolumu iple oturduğu kanepenin yanındaki pencere koluna, bacağımı kapı koluna bağlayıp bir şeye sinirlendiğinde eliyle pencereyi hızla kapatmak. Yemeğime bir şey katıp zorla yedirmek ve karın ağrısı içindeyken izlemek. Son yaptığı şey ise müşterisiyle yakaladığımda biyolojik babama söylememem için eve kilitleyip evi yakmak... Sonuncusunda öz amcam kurtarmıştı parmaklığı bir şeyle keserek, zaten birkaç gün sonra da parka götürüp birkaç dakika sonra geleceğim deyip gitti şerefsiz. Bir yerde karşıma çıkarsa boğa boğa, yavaş yavaş öldürürüm.

Hocam siz bayağı merhametli çıktınız ya, öyle öldürülmez ki. Bana yapılsa üzerinde türlü türlü deneyler deneyerek yaşatırım. Psikolojiniz nasıl bu kadar sağlam hayret ediyorum, gerçekten ağır şeyler. O mahlukatı bulursanız bana haber edin, üzerinde deneyeceğim şeylerin yarısı aklımda yok. Evladı geçtim, bir insan bir insana bunu nasıl yapabilir?

Piknik tüpünde kızdırılmış bıçakla kesilmek, deriye bastırmak. Sabahtan kalan çayı suyla tekrar kaynatıp burnumdan içeri boşaltmak. Kolumu iple oturduğu kanepenin yanındaki pencere koluna, bacağımı kapı koluna bağlayıp bir şeye sinirlendiğinde eliyle pencereyi hızla kapatmak. Yemeğime bir şey katıp zorla yedirmek ve karın ağrısı içindeyken izlemek. Son yaptığı şey ise müşterisiyle yakaladığımda biyolojik babama söylememem için eve kilitleyip evi yakmak... Sonuncusunda öz amcam kurtarmıştı parmaklığı bir şeyle keserek, zaten birkaç gün sonra da parka götürüp birkaç dakika sonra geleceğim deyip gitti şerefsiz. Bir yerde karşıma çıkarsa boğarak, yavaş yavaş öldürürüm.

Bu yaşadığım şeylerin travmalarının bazılarını atlatmam 25 yaşında ancak oldu. Bazılarını ise hâlâ atlatamadım. Mesela asla sıcak bir şey içemem, çok sıcak bir şey yiyemem. Kış aylarında bile asla vücut ısımdan yüksek suda yıkanamam. Sıcak bir şeyi tutamam, mangal için bile ateş yakarken içimde tuttuğum korkumu anlatmaya kelimeler yetmez.

Allah sabır, şifa versin. Bunun gibileri işkence çektirerek yaşatacaksın. Ben olsam o mahlukatın peşine düşerdim.

Allah sabır, şifa versin. Bunun gibileri işkence çektirerek yaşatacaksın. Ben olsam o mahlukatın peşine düşerdim.
16 yaşından sonra 3. ailemden de ayrıldım (aslında evden kovuldum), şu geçen yılki İzmir depremine kadar da tek başıma yaşadım. Gerçi 25 yaşındayken kariyer değiştirdikten sonra huzurlu ve mutlu olmayı başardım. Olduğum durumdan şu anda çok memnunum ama hiçbiri 3 sözde anne ve 3 sözde babamın başarısı değil. Hepsinin canı cehenneme.

Yakın zamana kadar 3. ailedeki annemi severdim, bana değer verdiğini zannederdim çok az da olsa. İşin öyle olmadığını da görmüş oldum birkaç ay önce... Kız arkadaşımla arabamı bozmasaydı bari aşağılık.

Mahlukatın yerini zaten iyi biliyorum, oğlu bana yamanmaya çalıştı. Ona yaptıklarımı gördükten sonra tekrar ulaşmaya bir tarafı yemedi, ölü taklidi yapıyor 4 yıldır.

16 yaşından sonra 3. ailemden de ayrıldım, şu geçen yılki İzmir depremine kadar da tek başıma yaşadım. Gerçi 25 yaşındayken kariyer değiştirdikten sonra huzurlu ve mutlu olmayı başardım. Olduğum durumdan şu anda çok memnunum ama hiçbiri 3 sözde anne ve 3 sözde babamın başarısı değil. Hepsinin canı cehenneme.

Yakın zamana kadar 3. ailedeki annemi severdim, bana değer verdiğini zannederdim çok az da olsa. İşin öyle olmadığını da görmüş oldum birkaç ay önce...

Hocam şu an mutlu ve huzurlusunuz ama sizin travmalarınızdan sorumlu o kişiyi bulup intikam almayacak mısınız? Gerçi Allah belasını vermiştir de ben olsam intikam almadan duramam, hiçbir şekilde içim soğumaz.

Hocam şu an mutlu ve huzurlusunuz ama sizin travmalarınızdan sorumlu o kişiyi bulup intikam almayacak mısınız?
Bir tane şerefsizi geberttiğim için huzurlu olurum belki diyelim. Öldürdükten sonra ne olacak peki? Kendime bir hayat kurmuşken, 5 yaşından itibaren emek verdiğim 27 yılı çöpe atıp intikam için hayatımın geri kalanını hapiste mi geçireyim? İntikamımı onun oğlundan (sonradan ortaya çıkan 3. kardeşim oluyor) aldım. Daha da para için bana ulaşmaya bir tarafları yemedi, çocukluğumda bana o işkenceleri yaptığı gecekonduda hâlâ dışkı içinde yaşıyor. Beter olsun, acı çekerek kendisi geberir umarım.

Son düzenleme:
Hocam öldürmekten bahsetmiyorum, kısasa kısas, aynılarını sen ona yapacaksın. Gerçi anlattıklarınıza göre şu an bitmiş durumdalar. Öyleyse keyfinize bakın. Süründüklerini görmek içinizi soğutur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı