Gece yaşadığım gariplik

Burada büyük ihtimalle dalga geçilecek cin dedim diye. Forum Müslümanlarla dalga geçenlerle dolu. Koca evrende bir biz yaşıyoruz değil mi? Tabii ki bu bilinç altı yüzünden olmuş olabilir ama diğer varlıklardan olma ihtimali de var. Dalga geçenler umarım sizin başınıza da (az korkunç, çok korkunç olmasın kıyamam size) gelir de birazcık anlarsınız.

Haklısın. Bende senle aynı fikirdeyim ama bu olayın cin yüzünden olduğunu düşünmüyorum ama olabilirde.

Hocam geçen duş alıyordum koluma bi baktım yara izi gibi yuvarlak kan renginde ve ortasında delik gibi kan kırmızısı 2 tane genişçe nokta vardı, elimi götürdüm silmeye çalıştım silinmedi kurumuş kan gibiydi, su tuttum öyle sildim hemen geçti, anlam veremedim şaşırdım ama hayata devam ediyorum böyle şeyler yaşayınca da takmıyorum

Karabasan olabilir. Sen hafif geçirmişsin, ben 40-50 saniye aralıksız bir çığlık duyuyordum. Korkmamanın sebebi de o.

Ama hareket edebiliyordum. Uyumadığıma eminim. Hatta o olaydan önce abimlede konuşmuştum sordum kapıya boş boş baktım mı diye evet dedi. Fakat bir daha olmadı o olay.
Ben örneğin bir nesneye odaklandığımda özellikle geceleri sanki kendi kendine hareket ediyormuş gibi görüyorum. Ve her defasında korkuyorum. Bu istemsizce oluyor.
Bilgisayar ekranında niye olmuyor o zaman?
Ben gece uyurken küçük çocuk vardı dibimde birkaç saniye sonra gitti. Olay çok eskiden olmuştu ama. Bu arada kapının açılması normal en küçük rüzgar kapıyı açabilir.
Evdeki bütün camlar kapalıydı.
Ayakları ters miydi?
Görmedim diyorum
Aslında uykusuz olduğunuz için kafanızda o ses çıkıyor. Ben de uyurken koridordan gülen bebek sesi gelmişti.
Uykum yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…