Gece Yatarken Kulak Tıkacı Kullanmak

Yer
İstanbul
Bizimkiler fazla ses çıkarıyor kaçta yatarsam yatayım hep uyanıyorum uyku düzenim bozuluyor hayat kalitemi falan etkiliyor, kullandığınız kulak tıpacı varsa böyle deprem olsa bile duymayacağım bir kulak tıpacı linkini atarsanız sevinirim.

Kulak tıpacından ziyade bir mp3 önerebilirim. Bunu telefonuna indir veya direk youtube üzerinden dinle, sesi biraz açtığın zaman yanında köpek havlasa duymazsın.(Tabii ki kulaklıkla) Bunu takıp istediğim her yerde uyuyabiliyorum resmen bana ilaç gibi geliyor :)

Kulak tıpacından ziyade bir mp3 önerebilirim. Bunu telefonuna indir veya direk youtube üzerinden dinle, sesi biraz açtığın zaman yanında köpek havlasa duymazsın.(Tabii ki kulaklıkla) Bunu takıp istediğim her yerde uyuyabiliyorum resmen bana ilaç gibi geliyor :)
Abi bu bildiğin kışırtı sesi ya eski televizyonlarda sinyal gidince falan çıkan..
Gerçekten rahat uyutuyor mu?

Nefesim daraldı, bunu dinleyerek uyursam sabaha çıkmam ben.
Kulaklari tamamen hava gecirmez sekilde kapatmak icerideki bakteri miktarinin hizla artmasina neden olur. Bu yuzden onerilmez. Ayni sekilde kulakici kulakliklar da bu yuzden zararlidir.
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim.

Bende yazın almıştım baya baya kullandım.Tavsiyem 3m 1100 kulak tıkacı.Bir tek kendi nefes alıp vermeni duyuyorsun öyle diyeyim sana ve boşlukta yapayalnız kalmış hissi veriyor çok hoş oluyor.

Bende yazın almıştım baya baya kullandım.Tavsiyem 3m 1100 kulak tıkacı.Bir tek kendi nefes alıp vermeni duyuyorsun öyle diyeyim sana ve boşlukta yapayalnız kalmış hissi veriyor çok hoş oluyor.
Tek kullanımlık diye duymuştum bunları, sen nasıl kullanıyordun?
Diğer çözüm ses çıkaranlarla konuşup uykumu bölüyorsunuz demek. Veya odaya kaliteli bir ses yalıtımı yaptırmak.
İkisi de olumsuz. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı