Geceleri internet yavaşlıyor

Makaleler
2
Bugün yine konu açmıştım fakat şuna emin oldum gece hızı dusuruyorlar. Gündüz hız testi yaptığımda 120 civarında çıkan internetim gece 12'ye düşüyor hizim 120 de olsa 12 de olsa bir şey indiremiyorum. Destek kaydı açıyorum hiziniz normal deyip geçiyorlar ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim?
Geceleri jitter 50'ye fırlıyor.
Upload sürekli 30-50 arasında geziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün yine konu açmıştım fakat şuna emin oldum gece hızı dusuruyorlar. Gündüz hız testi yaptığımda 120 civarında çıkan internetim gece 12'ye düşüyor hizim 120 de olsa 12 de olsa bir şey indiremiyorum. Destek kaydı açıyorum hiziniz normal deyip geçiyorlar ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim?
Geceleri jitter 50'ye fırlıyor.
Upload sürekli 30-50 arasında geziyor.
Akıllı tarife diye geçiyor geceleri hız düşürüyorlar tarifenizi kontrol ediniz.

İnternet sağlayıcınız nedir?
Ben şahsi olarak Kablonet kullanıyorum internet akşam sanırım 6 ya da 7 ile gece 12 arası 100'den 50'ye düşürülüyor bu bilinçli yapılıyor çünkü internet kullanımı artıyor.

Akıllı tarife diye geçiyor geceleri hız düşürüyorlar tarifenizi kontrol ediniz.

Hocam baktım göremedim öyle bir şey.

İnternet sağlayıcınız nedir?
Ben şahsi olarak Kablonet kullanıyorum internet akşam sanırım 6 ya da 7 ile gece 12 arası 100'den 50'ye düşürülüyor bu bilinçli yapılıyor çünkü internet kullanımı artıyor.

TurkNet hocam 120'den 12'ye hatta daha da düşük değerlere düşmesi normal değil bence ki 120 de olsa App Store üzerinden indirme yapınca 1.3GB dosyaya 4 saat süre veriyor VPN açınca düzeliyor.

Kablosuzda mı yaşıyorsun bu sorunu sadece. Yoğun kullanılan saatlerde 2.4GHz etkilenebilir ama 5GHz bağlanabilirsen dene.

5GHz kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı