Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normalde gece geç saatlere kadar oturmayı pek doğru bulmuyorum ama bazen (şu an yaptığım gibi) gece gece film izlemek, oyun oynamak, kahve ya da çay ile kitap okumak iyi geliyor. Özellikle film izlemek oldukça iyi geliyor...
Şimdi efenim, Akşam 6'dan sonra işten geliyorum sonra yemek ye dinlen falan 7 oluyor ondan sonra bilgisayarda bulunan oyunlardan 2 saat falan oynuyorum sonra 2 saat falan film izlerim her gün nadiren izlemiyorum o zamanlar geri kalanı forum ve telefon geçiyor zamanım. Gece 1 gibi uyku. Veeeeee, İyi geceler herkese
Genel de her hangi bir konu hakkında araştırma yapıyorum. Onun dışında YouTube da teknoloji, oyunlar hakkında videolar izliyorum veya Twitch de speedrun yapan kişileri izliyorum eğlenceli oluyor.