Geceleri neden korkarız?

Ama hocam arkadaş 1 saniye her yerde 1 saniyedir demiş böyle şeylerle karşılaştırınca nasıl öyle olmuyor onu anlamadım, 1 saniye her yerde 1 saniye ise bu dediklerimde neden değil?
Bilinçli olunca ki zamandan bahsetmiş arkadaş. Sizin dedikleriniz bilinçsiz ya da boyutlar arası farklılıklardan oluşuyor. Kara deliğin içinde geçen zamanda zaten bir fikir, kanıtlanmış bile değil. Uyku da bilincimiz kapandığı için nasıl zaman geçirdiğimizi anlamıyoruz. Yani süreler ile bu iki şeyi bağdaştırmak biraz alakasız olur.

Ne bileyim ben. Küçük kardeşim izliyor Japonca bir şeyler mırıldanıyorlar.
Hocam metabolizmamız nasıl zamanın akış hızını değiştiriyor?
Kimyasal tepkimeler metabolizma üzerinde gerçekleşir. Beynimiz dahil tüm organlar kimyasal tepkimelerle yönetilir. Bilincimiz kimyasal tepkimelerle uyku moduna geçirilir, böylece dediğiniz gibi uyku modun da zamanın nasıl geçtiğini anlayamayız. Yani kısacası zaman akışını etkileyebilir.

Ne bileyim ben. Küçük kardeşim izliyor Japonca bir şeyler mırıldanıyorlar.

Kimyasal tepkimeler metabolizma üzerinde gerçekleşir. Beynimiz dahil tüm organlar kimyasal tepkimelerle yönetilir. Bilincimiz kimyasal tepkimelerle uyku moduna geçirilir, böylece dediğiniz gibi uyku modun da zamanın nasıl geçtiğini anlayamayız. Yani kısacası zaman akışını etkileyebilir.

Anime falan bana ters olur abi. Erkek adam ne bileyim Polat Alemdar falan izler.

Anime falan bana ters olur abi. Erkek adam ne bileyim Polat Alemdar falan izler.
kuj32yfkfif61.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı