Geceleri sürekli uyanıyorum

efecankurt22

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 18 yaşındayım vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Şu son aylarda uykumdan 2-4 saat arası uyuyup uyanıyorum. Uyku kalitem çok kötü olduğu için gün içerisinde yorgun ve bitkin hissediyorum. Aynı zamanda kaslar uykuda inşa edileceği için düzgün uyku alamadığımdan gelişemiyorum yaklaşık 10 aydır bu sporla uğraşıyorum. Gece magnezyum almayı melatonini vs hepsini denedim ama her türlü uykum bölünüyor ve uyandığımda aşırı enerjik uyanıyorum yani tekrar uykumun gelmesi de zor oluyor. Ne yapmalıyım? Bilgi sahibi birisi geri dönüş yaparsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler…

Aynı sorun bende de var 1 ay onceye kadar hiç uykuya dalamazken her gün aynı saatlerde uyanıyorum sebebı belki de hormonsal bir şey olabılır ama panık gerektirmeyen bir durum bence.

Aynı sorun bende de var 1 ay onceye kadar hiç uykuya dalamazken her gün aynı saatlerde uyanıyorum sebebı belki de hormonsal bir şey olabılır ama panık gerektirmeyen bir durum bence.

Emin değilim bende ama çok yoğun antrenmanlar yüzünden sinir sistemi aşırı yorgun oluyor o gece saatleri kortizolu yükseltiyor çok yüksek ihtimalle o oldugunu düşünüyorum sinir sistemi toparlanması için 1 hafta off verdim umarım düzelir.

Emin değilim bende ama çok yoğun antrenmanlar yüzünden sinir sistemi aşırı yorgun oluyor o gece saatleri kortizolu yükseltiyor çok yüksek ihtimalle o oldugunu düşünüyorum sinir sistemi toparlanması için 1 hafta off verdim umarım düzelir.

Hocam stres horomonu her sekilde vucudumuzu saglıgımızı etkıleyen bir şey dediginiz ben stresli oldugum gunler hiç uyuyamıyorum dediginiz gibi günü stressiz ve dinlenerek gecirmek en iyisi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı