Geceleri tek başıma yatarken korkuyorum

Kusura bakmayın yazınızın devamını okumamışım okumadan sinir bozucu bir cevap verdiğim için özür dilerim.

Bir gün korkmaktan bıkıp kendine kızacak kadar çaba gösterirsen o korku kalmaz, merak etme o duruma gelirsin ve boş yere korkmanın hata olduğunu anlarsın.

Yazdığımı yanlış anladınız galiba bir daha okursanız sevinirim.
Müslüman olmayanın ölümden korkup korkmayacağını sordunuz, ben de neden korkmasın, ölümden korkmanın dinle alakası yok diye karşılık verdim. Gayet doğru okuduğumu ve anladığımı düşünüyorum. Yanlış anlaşılma varsa affola.

İbadet edebilirsin demek ayrı müslümansan korkmazsın demek ayrı. Müslüman olmakla alakası yok. İbadet et huzur bul demek bir tavsiye. Onda sorun yok.
Pardon, ben arkadaşın öyle dediği yeri kaçırmışım. Haklısınız.

Müslüman isen zaten ölümden sonra hayatın olacağını bilirsin ve ölümden korkmazsın ve kendime şöyle söyleyip rahatlatıyordum bazı zamanlar "Ölüm güzel olmasaydı hiç iyi insanlar ölür müydü?" bilmem sende işe yarar mı.

Korkunun ecele faydası yoktur. Müslüman iseniz yatmadan önce Yasin suresini okuyun. Biliyorum yobaz diyenler çıkacaktır fakat şunu söyleyeyim ki bir saat önceden kuran okuyup bir de dinledikten sonra tek başına yatma korkusu bende kalmadı.

Agalar bazen panik yapmakta gerekiyor beni gece 1 gibi biri aramıştı ne istiyorsun diye soruyorum ne istiyorum biliyor musun diye fısıldayıp duruyordu en son bir daha ararsan mahkemeye veririm dedim ve birkaç güzel sözler ettim bir daha da aramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…