Kendini rahatlat bir şekilde yatmadan önce kendini sakinleştir,ben bazen kendi kendime konuşmayı severim rahatlarım. Evde tek olsa da gine konuşcam ama değil.
Evinize katil gelip seni öldürecek gece, Joker rüyalarına girsinTek yatarken ölüm korkusu ve normal korku var yani kalbim atıyor duracak gibi çarpıntı oluyor ölecek gibi korkuyorum. Panik yapıyorum ve normal korkuyorum tek yatarken ama 2 kişi yatarken sorunsuz bir şekilde uyuyabiliyorum. Geçenlerde MR'a girdim bir de en yakın komşumuz da öldü onlarında etkisi var. Bu korkuyu nasıl atlatırım ne olur yardım edin. Ölüm korkusunu nasıl atlatırım?
Müslüman olmayan ölümden korkuyor mu ?Ben müslüman olduğum için ölümden korkmuyorum. O yüzden vereceğim tavsiye ne kadar tesirli olur bilmiyorum.
İbadet insana huzur verir, vesveseleri ve ölüm korkusunu bastırır. İnanıyorsa neden alakası olmasın ki?Psikolojik bir durumun müslümanlıkla bir ilgisi yok arkadaşlar.
Neden korkmasın? Sadece bir dine bağlı olan kişiler mi ölümden korkar?Müslüman olmayan ölümden korkuyor mu ?
Yazdığımı yanlış anladınız galiba bir daha okursanız sevinirim.İbadet insana huzur verir, vesveseleri ve ölüm korkusunu bastırır. İnanıyorsa neden alakası olmasın ki?
Neden korkmasın? Sadece bir dine bağlı olan kişiler mi ölümden korkar?
İbadet insana huzur verir, vesveseleri ve ölüm korkusunu bastırır. İnanıyorsa neden alakası olmasın ki?
Neden korkmasın? Sadece bir dine bağlı olan kişiler mi ölümden korkar?
O sonuca nasıl vardın? Yazdığımı iyi okudun mu?Müslüman olmayan ölümden korkuyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.