Merdoca
Centipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Arkadaşlar bir önceki konunun üstünden neredeyse 2 hafta geçti sanıyorsam, ve ben hala geceleri uyumakta eskisi kadar olmasa da zorluk çekiyorum. Erken yatmaya çalışınca uyuyamıyorum 1 -2 gibi zar zor uyuyabiliyorum. Cidden çıldırtıyor artık hastaneye gidecektim psikolog yok babam özele götürecekti ama o sıra da amcamı kaybettik şu an hepsi köyde ben hastaneye gidebilmek için İstanbul'da kaldım, ne yapabilirim? Bu uykusuzluk kalıcı mı? Bir anda oldu eskisi gibi uyuyamıyorum uykudan zevk alamıyorum erken yatamıyorum normalde istediğim saatte geç veya erken bile olsa hemen uykuya dalan bir tiptim son zamanlarda uyku düzenim bozuktu rastgele saatlerde yatıyordum biyolojik saatimin şaştığını düşünüyorum. Ne yapabilirim? 16 yaşıma yeni girdim.
ve ayrıca erken uyursam 4 gibi veya 6 gibi saatlerde tekrar kalkıyorum ve uykuya dalması nerdeyse imkansız oluyorArkadaşlar bir önceki konunun üstünden neredeyse 2 hafta geçti sanıyorsam, ve ben hala geceleri uyumakta eskisi kadar olmasa da zorluk çekiyorum. Erken yatmaya çalışınca uyuyamıyorum 1 -2 gibi zar zor uyuyabiliyorum. Cidden çıldırtıyor artık hastaneye gidecektim psikolog yok babam özele götürecekti ama o sıra da amcamı kaybettik şu an hepsi köyde ben hastaneye gidebilmek için İstanbul'da kaldım, ne yapabilirim? Bu uykusuzluk kalıcı mı? Bir anda oldu eskisi gibi uyuyamıyorum uykudan zevk alamıyorum erken yatamıyorum normalde istediğim saatte geç veya erken bile olsa hemen uykuya dalan bir tiptim son zamanlarda uyku düzenim bozuktu rastgele saatlerde yatıyordum biyolojik saatimin şaştığını düşünüyorum. Ne yapabilirim? 16 yaşıma yeni girdim.
Son düzenleme: