Geceleri uyuyamamak

Bizzat yaşıyorum bu hafta, heyecanlı birkaç gelişme yaşadım sabah olmasını bekliyorum, o yüzden uyuyamıyorum benimkiler bu sebeple.

Seninki doğru orantılı olabilir. Kendine dürüst ol. Bilgisayar/ telefon/ televizyon bağımlılığın var mı?

Uyumadan 2 saat önce bunları kullanmayı bıraktığımdan bu yana yatağa kendimi attığım gibi uyuyabiliyorum.

Şu anda 2 gün art arda 15 dk içerisinde uykuya dalabildim bu gece biraz daha zorlu oldu her gece ne olacağını bilmeden yatağa gitmek istemiyorum çünkü ya uyuyabiliyorum ya uyuyamıyorum bu bayağı üzüyor 3. hafta oldu beni doktora götürebilecek kimse olmadığından kendim gitmeyi planlıyorum umarım sorun çıkmaz psikolog bulamadığımdan nöroloji randevusuna bakacağım bazen fazla düşünceden uyuyamıyorum bazense gözlerimi kapattığımda uykum kaçıyor tam olarak neden uyuyamadığımın hala farkında değilim ayrıca uykuya dalsam bile uyku kalitem cidden berbat.

Gün içinde biraz fiziksel yorgunluk uyumanı kolaylaştırabilir.
dün denedim uykum olsa bile uyumam kolaylaşmıyor bazen uykum kaçabiliyor.

dün denedim uykum olsa bile uyumam kolaylaşmıyor bazen uykum kaçabiliyor.
az önce nöroloji için randevu almaya çalıştım ancak ilk önce cerrahiye gitmem gerekiyormuş en erken tarihe ise 6 gün var daha :/.

Vitamin ya da minerallerinize baktırdınız mi hiç? Belki B grubundan ya da Mg tarafından eksikliğiniz vardır?

Uyku problemi çözülebilir. Eğer gün içinde çok ekrana bakıyorsanız ya da gözlük kullanıyorsanız azaltmayı hatta mümkünse durdurmayı deneyin. İşe yarayacaktır. Kendim de birkaç ay önce bu sorunu yaşıyordum günde 3 ila 4 saat ancak uyuyabiliyordum. Ekranı azaltınca tekrar eskisi gibi 8'e tamamlayabildim.

Vitamin ya da minerallerinize baktırdınız mi hiç? Belki b grubundan ya da mg tarafından eksikliğiniz vardır?

Uyku problemi çözülebilir. Eğer gün içinde çok ekrana bakıyorsanız ya da gözlük kullanıyorsanız azaltmayı hatta mümkünse durdurmayı deneyin. İşe yarayacaktır. Kendim de birkaç ay önce bu sorunu yaşıyordum günde 3 ila 4 saat ancak uyuyabiliyordum. Ekranı azaltınca tekrar eskisi gibi 8'e tamamlayabildim.

B12 ve D vitamini eksikliğim var diye biliyorum ancak bunlar varken de mışıl mışıl uyuyabiliyordum ne olduysa bir anda oldu her gün bozmadan 11:30 gibi yatağa giriyorum ancak yine de eskisi gibi uyuyamıyorum ya dalabiliyorum ya dalamıyorum.
Son zamanlarda unutkanlığım fazlaca artmıştı belki B12 vitamininden kaynaklı olabilir bilmiyorum ama ne olduysa bir gecede bir anda oldu.

B12 ve D vitamini eksikliğim var diye biliyorum ancak bunlar varken de mışıl mışıl uyuyabiliyordum ne olduysa bir anda oldu her gün bozmadan 11:30 gibi yatağa giriyorum ancak yine de eskisi gibi uyuyamıyorum ya dalabiliyorum ya dalamıyorum.
Son zamanlarda unutkanlığım fazlaca artmıştı belki B12 vitamininden kaynaklı olabilir bilmiyorum ama ne olduysa bir gecede bir anda oldu.

Bu arada full uyanık geçirdiğim herhangi bir gece olmadı. sadece ilk gece 4'e kadar uyuyamamıştım bunun sebebi de 2:30 da uyumaya çalışmıştım ben sadece uykuya dalmakta problem çekiyorum ve uyku kalitem düşük doktora bir an önce gidip bir şeyler anlatıp cevap alsam diye bekliyorum ama ne randevu var ne psikolog.

Bu arada full uyanık geçirdiğim herhangi bir gece olmadı. Sadece ilk gece 4'e kadar uyuyamamıştım bunun sebebi de 2:30 da uyumaya çalışmıştım ben sadece uykuya dalmakta problem çekiyorum ve uyku kalitem düşük doktora bir an önce gidip bir şeyler anlatıp cevap alsam diye bekliyorum ama ne randevu var ne psikolog.

Bir keresinde 11:30 da uyumaya çalışıp 2 gibi uyuyabilmiştim.

Bu arada full uyanık geçirdiğim herhangi bir gece olmadı. Sadece ilk gece 4'e kadar uyuyamamıştım bunun sebebi de 2:30 da uyumaya çalışmıştım ben sadece uykuya dalmakta problem çekiyorum ve uyku kalitem düşük doktora bir an önce gidip bir şeyler anlatıp cevap alsam diye bekliyorum ama ne randevu var ne psikolog.

Bir keresinde 11:30 da uyumaya çalışıp 2 gibi uyuyabilmiştim.

Arkadaşlar geceleri uyanma problemim geçmiş gibi görünüyor tek kalan şey uykuya dalma problemim umarım o da düzelir bugün aile hekimliğine gideceğim umarım psikiyatriye yönlendirebilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı