Çözüldü Geçen sene Vatan Bilgisayar'dan alınan monitör iade edilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakanoper

Centipat
Daha fazla  
Selam ben geçen sene mayıs'ta Vatan Bilgisayar'dan monitör ve hazır sistem satın aldım ama monitörden memnun değilim. Rampage aldım 27 inç ASUS alacaktım ama o zaman yokmuş, beklemeniz gerek dediler 1 ay. Ben de direk aldım. Hani fiyata göre de bayağı pahalıydı, 11 bine falan aldım monitörü. 11 bine ASUS'un veya AOC'un çok güzel monitörleri var. Vatana gitsem bunu takas ettirebiliyor muyum? Veya iade verip, garanti falan bir şey yaptırabiliyor muyum? Bu monitörü verip üstüne biraz ekleyip başka alabiliyor muyum? Hani veya direk takaslayabiliyor muyum? Öyle bir sistem var mı? İlgilenenler olursa sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

İlla Vatan'dan mı almanız gerekiyordu. Satıcı arkadaş kim ise helal olsun. Ürün diğer mağazalardan evinize gelebiliyor boş yere acele etmişsiniz. Ek olarak bu kişisel sebeplerden dolayı iade edemezsin.2.el olarak satacaksın en kötü.

İade etmeniz, takas etmeniz mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…