Vatan Bilgisayar'dan alınan Samsung S23 FE iade edilir mi?

RuzgarCen

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 1 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan kendime Samsung S23 FE modelinde bir telefon aldım. Fakat kullanmaya başladığımdan beri başıma hep talihsizlikler geldi ve telefondan gerçekten tatmin olamadım. Kutusunu açtım ama her şeyi elimde mevcut yani hiçbir şeyi atmadım. İade yapabilmem mümkün mü? Diğer konulara da baktım ama genelde hepsi eskiydi, ben de güncelden tekrar sorayım dedim çünkü yasa değişebilir herhalde her an takip etmiyorum ve bilmiyorum da pek. Bu arada satın alım işlemini mağazada yaptım yani Online değil. Etkisi olur mu bilmiyorum ama yazayım yine de.

Yasal olarak imkansız elektronik ürünlerde kutu açıldıktan sonra iade değişim olmaz (ayıplı olması dışında) fakat müşteri memnuniyeti adına yapabilirler ben bir sorun derim kabul etmezlerse hediye çeki yaptırmayı deneyin ona da olmaz derlerse yapacak bir şey yok.

Vatan-Teknosa gibi yerlerde olacağını sanmıyorum lakin Trendyol gibi yerlerde ilk 15 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade var.

Merhaba, 1 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan kendime Samsung S23 FE modelinde bir telefon aldım. Fakat kullanmaya başladığımdan beri başıma hep talihsizlikler geldi ve telefondan gerçekten tatmin olamadım. Kutusunu açtım ama her şeyi elimde mevcut yani hiçbir şeyi atmadım. İade yapabilmem mümkün mü? Diğer konulara da baktım ama genelde hepsi eskiydi, ben de güncelden tekrar sorayım dedim çünkü yasa değişebilir herhalde her an takip etmiyorum ve bilmiyorum da pek. Bu arada satın alım işlemini mağazada yaptım yani Online değil. Etkisi olur mu bilmiyorum ama yazayım yine de.

Biraz sıkıntılı bir durum ben S23FE iade ettim bir sorunu yoktu ama şarjı 4 saat ekran süresi veriyordu ve iadeye verdim çapraz kargo durumu oldu satıcıya farklı ürün gönderdiler 20 gün bekledim. Bugün iadem onaylandı. Hepsiburada'dan almıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı