Geçici ekran kartı almak mantıklı mı?

Joshua Graham

Hectopat
Yer
Ganton
Daha fazla  
Yakın zamanda bir sistem alacağım fakat ekran kartı stokları yüzünden ekran kartı bulamıyorum. Hazır sistemlere de baktığımda bazı parçaları sıkıntılı olabiliyor ya da benim işimi görmeyecek bir sistem oluyor. Stok sorunları düzelene kadar idare edecek bir geçici kart almak istiyorum. Sizce mantıklı mı?

Ryzen 5 3600 işlemci.
ASUS TUF B450 PLUS II.
2x8GB 3200 MHz DDR4 RAM.

Böyle bir sisteme geçici olarak GT1030 ya da RX550 gibi bir kart satın alsam beni idare eder mi?

CS:GO, Valorant, GTA V gibi oyunlar oynayacağım.

Yakın zamanda bir sistem alacağım fakat ekran kartı stokları yüzünden ekran kartı bulamıyorum. Hazır sistemlere de baktığımda bazı parçaları sıkıntılı olabiliyor ya da benim işimi görmeyecek bir sistem oluyor. Stok sorunları düzelene kadar idare edecek bir geçici kart almak istiyorum. Sizce mantıklı mı?

Ryzen 5 3600 işlemci.
ASUS TUF B450 PLUS II.
2x8GB 3200 MHz DDR4 RAM.

Böyle bir sisteme geçici olarak GT1030 ya da RX550 gibi bir kart satın alsam beni idare eder mi?

Ekran kartına ayırdığın bütçe ne kadar?

Hocam R9 280X bulursanız geçici değil kalıcı bile olur.

2.ele fazla bulaşmak istemiyorum.
Ryzen 5 3600'lü işlemciye bin liralık ekran kartı mı takacaksın? Geçici ekran kartı bütçesini değil, normal bütçeyi sormuştum.

Stoklarda ekran kartı olmadığı için fiyatlarını bilmiyorum. Zaten geçici bir kart olacak. Uygun fiyatta bir kart bulursam ileride değiştireceğim.
Peki, monitör dahil 11.000TL bir sistem önerebilir misiniz?

Garantili ve faturalı. Geçici olarak alıp, daha sonra rahatlıkla satarsınız.

Muhtemelen öyle yapacağım zaten genellikle düşük ayarlarda CS:GO oynayacağım.
Oynadığım oyunları GT1030 ve RX550 rahatlıkla kaldırıyor.

Ryzen 5 3600 işlemci.
ASUS TUF B450 PLUS II.
2x8GB 3200 MHz DDR4 RAM.

RX 550 alırsanız dediğiniz oyunları oynayabilirsiniz. İdarelik en iyi seçim bence RX 550.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı