Geçici internet hızı artışı

Ulaş Soydan

Kilopat
Daha fazla  
Normal internet hızım 35Mbps ve Steam'de yükleme yaparken 4.2 MB/s ile indiriyorum. Biraz önce bir oyun indirmeye başladım indirme hızı ilk 1-2 dakika 9.5 MB/s'ye kadar çıktı. Nedeni ne olabilir?

1610437380133.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal internet hızım 35Mbps ve Steam'de yükleme yaparken 4.2 MB/s ile indiriyorum. Biraz önce bir oyun indirmeye başladım indirme hızı ilk 1-2 dakika 9.5 MB/s'ye kadar çıktı. Nedeni ne olabilir?

Eki Görüntüle 831148

Hocam görsel hata olabilir Steam'de oluyor bu hızınız aynı aslında :D.

Nedenini bilmiyorum hocam. Mesela ben de 20 Mbps hız alıyorum Steam'den indirirken birden 3 Mb/s'ye çıkıyor geri 1.8-2.50 civarlarına geri dönüyor. Anlık olarak download hızınız artmıştır belki.

Steam serverları bir değişik. Benim de interneti tam verimli kullanamıyor. Herhangi bir dosya indirmede 12.5-13 MB/s hızla indiriyorum. Steam'da 5-6 MB/s zor geçiyor. Herhalde hem indirme hem de yazma işlemini eş zamanlı yaptığı için.

Benim arkadaşıma da oldu aynısı bu sabah normalde 3 4 arası alıyor 15 almış fotosunu attı Türk Telekom'la alakalı sanırım.
Hocam ben bu sabah 1mb/s aldım Speedtest'te ona şükür ettim. Türk Telekom'u arayın sizin hızınızı azaltıp benimkini normale döndürsünler. 🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı