Geçirdiğiniz en kötü kaza?

Benim gözüme plastik şişe geldi gözlük camı sağ gözüme battı. Apar topar atakumdaki medikal park hastanesine gittik. Acildekiler ondokuz mayıs hastanesine gidin dediler. Neyse eğitim araştırma hastanesine gittik (annem hemşire) daha sonra yattık. Sonra ambulanslan ondokuz mayıs hastanesine gittik. Orada 06.00'da ameliyata aldılar. Daha sonra orada 1 hafta yattım. Gözümün içinde dikiş attılar. Hala dikişler var aralık ayında alınabilirse (koronadan dolayı belki alamazlar) alacaklar. Not: Geçen ay o olay yaşandı ve ondan sosyale giremedim.
 
Kolum hamlamış idi. Tesadüf üzeri tam da avizenin altında idim. Elimi kaldırdığım gibi, elim avizenin içine girdi. Avize atomlarına ayrıldı. Benim de Elim'in derisi kalkmıştı. Bembeyaz kemik gözüküyor idi. Elime hemen havlu sardık. Karşı komşu avizenin kırılma sesini ve benim bağıra bağıra ettiğim küfürleri duymuş. Hemen kapıya gelip, zile bastı. Ablam açtı. Komşu beni kan revan içinde görünce. Hemen tuttu kolumdan götürdü hastaneye. Hastane eve çok yakın idi. Fakat ben o kan gölünde bile dış görünüşümü önemsiyor idim😀 Hemen kanlı bir şekil de odama koşup, pantolon giydim😂😂Hemen sonra ayakkabı giyer iken. Abla saçımı elin ile arkaya attır dedim😂 Maksat saç en azından yapılı gibi gözüksün diye🤣 Hastane gittik, 12 dikiş atıldı. Sonra eve geldik, falan falan işte.
 
Çalışan tost makinesinin üstüne yanlışlıkla oturdum. Kalkmaya çalışırken ayağım kaydı tekrar düştüm. Bu sefer arkadan başıma çay döküldü. Yaklaşık 8-9 yıl önce.
Nasıl becerdiğimi sormayın kuzenimle tost yapmaya çalışıyorduk boyumuz yetişmediği için makineyi yere indirmiştik.
 
Eski okulumda öğretmen barfiks çektirecekti, çekmemek için çömelip demirlere yaslandım. Adam iteliyor, ben kayıyorum, adam iteliyor, ben kayıyorum. En son demirliklerden iki tanesi kırıkmış, oraya denk geldim. 13-14 metre yükseklikten yaşasın uçuş. Son anda tutunmuştum.
 
Biz de bir grup olarak arabayla bir yere gidiyorduk. Önümüze traktör çıktı ve bizi görmesine rağmen durmadı. Sonra o traktör bize çarptı araba 3 kez takla attı.

Maalesef bir arkadaşım vefat etti. Ben de ne zaman korna sesi duysam kalp atışlarım hızlanır tedirgin olurum o günden beri.
Mekânı cennet olsun hocam.
11 yaşında tatilde motor çarptı 90 la giden benzinlige uçtum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı