PC'yi kapatıp açtım düzeldi. Eski PC'mdeki monitörle deneme yapacaktım lakin sadece VGA girişi var ve ekran kartında VGA çıkışı yok. Ciddiye almalı mıyım yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim?Sorun ekran kartında gibi duruyor. Ekran kartınızın bağını monitörden kesip televizyona takın ve bir de öyle test edin. Eğer sonuç yine aynı ise sorun ekran kartındadır.
Şuanlık microsoft edge kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. İleriki günlerde netleştireceğim.PC'yi kapatıp açtım düzeldi. Eski PC'mdeki monitörle deneme yapacaktım lakin sadece VGA girişi var ve ekran kartında VGA çıkışı yok. Ciddiye almalı mıyım yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim?
Edit: Problemin Chrome ile alakalı olduğunu düşünmeye başladım. Aynı videoyu Microsoft Edge'de açtığımda yaşamıyorum.
Microsoft Edge'de gözlemlediğim bir problem olmadı. Problem Chrome tabanlı gibi gözüküyor.PC'yi kapatıp açtım düzeldi. Eski PC'mdeki monitörle deneme yapacaktım lakin sadece VGA girişi var ve ekran kartında VGA çıkışı yok. Ciddiye almalı mıyım yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim?
Edit: Problemin Chrome ile alakalı olduğunu düşünmeye başladım. Aynı videoyu Microsoft Edge'de açtığımda yaşamıyorum.
Şuanlık microsoft edge kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. İleriki günlerde netleştireceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.