Geçmeyen dil mantarı

İmkanınız varsa, hakiki doğal sirke alın deneyin. Market sirkeleri olmasın. Ayrıca hakiki bal ile destek olabilirsiniz.
denedim onu da şişe şişe aldım aktardan ama günü birlik geçer gbi oldu bırakınca tekrar tekrar kızardı aynı oldu şeker olan herseyi bırakmak lazım buna şeker oranı yüksek meyve dahil YouTube’da baya video izledim hepsi şekeri bırakmış degisik diyetler yapmış ne yapcsm bilmiyorum şaşırdım artık cay ağacı yağının iyi geldiğini öğrendim onu da denedim aynı şekilde bırakınca tekrar kızarıyor dil

Bırakmayın hocam. Tedavide yarıda kesiliyor. İyileşince bırakmayın, 6 ay devam edin.

Diyetlere vs baktığımda sanırım sadece su ile beslenmek gerekiyor bunun geçmesi için

Hocam ailemde kimsede böyle bir problem yok. Sadece bende böyle bir şey var. 3-4 yıldır bu illetle beraberim, onlara geçse şimdiye kadar geçerdi herhalde.

Merhaba. Ben bu dee 2 ay uğraştım ne geceğim ne gündüzüm beliydi. Sürekli ayna elimdeydi. Resmen hayata küstüm. Bir sürü doktora gittim ilaçlar solüsyon kar vs. sonunda eskilerin yaptığı koca karı ilacı bir olayi denedim. Temiz bir penye veya tulbenti sıcak sabunlu suyla güzelce yıkadım. Sıcak suyla iyice duruladim. Ellerim yandı sicakliktan o derece. Sonra parmağıma doladım dilimi olabildigince çıkarım useeini sildim bütün pislikler sarı yeşil bir tabaka çıktı 2ay sonra dilimin rengini gördüm sonra da ağzımı tuzlu suyla calkaladim ve arkasından da temiz bol suyla calkaladim cok güzel oldu sorun yok ara ara bu şekilde yapacağım tabaka olmasına fırsat vermeyeceğim. Benim olayım böyle paylaşmak istedim herkese geçmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun ben de geniz akıntısı ile başladı. Yaklaşık 1 buçuk sene önce nefes darlığı ve geniz akıntısı şikayeti ile kbb ye gittim burundaki konkolar aşırı büyümüş alerji var sende dedi herkesin bildiği meşhur otrivine sprey yazdı 5 gün kullanıp bırakmamı söyledi dediği gibi yaptım ayrıca boğazımda faranjit olduğunu da söyleyip üstüne bi de antibiyotik yazdı tüm bu ilaçlar benim bağırsak dengemi alt üst etti o sırada kişisel hayatımda bir ton dert vardı çok stresliydim tüm bunlar üst üste gelince benim bağırsak floram bozuldu önce vajinit oldum ( vajinal mantar) çok şiddetli ve kokulu bir akıntım vardı sonra dilimde beyaz bir tabaka oluştu. Vajinal mantar için yine antibiyotik yazdılar ve ben kullanmayı reddettim çünkü hiçbir işe yaramayacağını biliyordum hatta daha da kötü olacaktı. Antibiyotik sizin bağırsağınızdaki iyi ve yararlı bakterileri öldürerek bağışıklık sisteminizi çökertiyor bu da mantarlara ve diğer parazitlere çok güzel bir ortam hazırlıyor. Candida diyetine gelecek olursak kesinlikle glutensiz,şekersiz ve alkol sigarasız en az 3 ay diyet uygulamanız lazım. Ben dayanamadım çünkü zaten zayıf biriyim başta kendimi çok yorgun ve bitik hissettim ama semptomlarda azalma vardı. Biz kadınların bir de regl derdi var o dönem de aşırı tatlı krizi yaşıyordum malesef kendime yenik düştüm ve tatlı, fast food tüketmeye tekrar başladım işler daha da kötüye gitti. Mantarın kesin çözümü yok çünkü zaten vücudumuzda kendiliğinden var olan bir şey. Sadece kontrol altına almamız gerekiyor bunun için de dediğim gibi sağlam ve iradeli şekilde diyete uymak ve spor yapmak stresten olabildiğince uzak durmak.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende diyeti yarıda kestim dayanamadım dayanılması imkansız gbi zaten en son enfeksiyon bölümüne gittim doktor harita dil olmuşsun dedi mantar degil dedi ilk gittiğim doktor da oyle demişti sonra ki gittiklerim mantar dediler hic bi faydasını görmedim ilaçların vs diyetteyken de dilim iyileşir gibi olup tekrar aynı sorun oluyordu diyeti bıraktım doktora gitmeyi de bıraktım dilim ayni kırmızı noktalar bazı yerleri çukur gbi duruyo hala ama bi sorunum yok Allah a şükür mantar olmadığına bende kanat getirdim suana kadar bir sorun yaşamadım mantar olsaydi mutlaka yasardim diye düşünüyorum ağız bakımıni ihmal etme aşırı tatlı şerbetli tatlılar tüketme cok tuzlu cok eksi bunlar kızartıyo dili ben bu şekilde ilerliyorum umarım sende harita dildir cunku doktorların bakış acıları cok farklı gerekli ne test varsa yaptır ne kadar doktor varsa git göster verdikleri ilacı içme ama bde harita dili araştır sende de olmus olabilir acil şifalar diliyorum

Hocam kendi konunuzu açmak yerine neden 15 aylık konuyu hortlattınız?

Hocam nasıl oldun geçtimi mantar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…