Geçmeyen dil mantarı

Dostum selamlar, mantar problemini üniversite dönemimde kasıklarımda yaşamıştım. Denizli' de okuyordum, yaza denk gelmişti. Sıcaklık ve çok terleyen ben için işkence idi durum. Çünkü ilaçlar kesinlikle işe yaramıyordu. Seninkisi biraz farklı bölge olarak :/ ama ben elma sirkesiyle günde 2-3 defa temizliyordum mantarlı bölgeyi. 15 gün içerisinde de komple geçmişti. Umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsın.
Hocam bende de aynı şekilde. Mantar mı emin değilim ama tomurcuklandı iki bölge de. Ne yapmalıyım? Gerçekten çok kaşınıyor...

Cildiye ile içli dışlı olacağına dişçiye gitseydin keşke.
Bahsettiğiniz ilacı reçetesiz alabiliyor muyuz?

Ayrıca sizin de yaşadığınız durumun bu olduğundan emin misiniz? Bir sürü ilaç kullandıktan sonra bir gargarayla geçerse şaşırırım açıkçası.
Alırsınız reçetesiz ne kadar video varsa izledim YouTube’da şeker karbonhidrat sıkı bir diyet kurtuluşu yok şeker içeren her şey candidayi besliyormuş onu aç bırakınca kendiliğinden yavaş yavaş oluyorlarmis daha da bunun üstüne araştırma yapmiycam bir bayan demiş ki her sabah yataktan kalkar kalmaz hic bir şey sürmeden ağzınıza bir bardak suyun içine tükürün tükürük üste kalırsa kopuk şeklinde bagirsak florası sağlıklı demektir dipte tortu şeklinde kalırsa Candidadir eğer tükürük saçak saçak olarak asagi doğru inerse bagirsak florasi ciddi anlamda bozulmuş demektir yarın başlıyorum inşallah bende dayanabildigim kadar dayanacağım kurtuluşu yok galiba bunun baska diyetten

Ayrıca sizin de yaşadığınız durumun bu olduğundan emin misiniz? Bir sürü ilaç kullandıktan sonra bir gargarayla geçerse şaşırırım açıkçası.

@adaaaaa benim başıma bu tür bir hastalık gelmemişti, mide ve bağırsaklarda problem yaşıyordum.
Bu rahatsızlığım varken spor salonuna gidiyordum düzenli şekilde beraberinde de çok özenmesemde yediklerime dikkat ediyordum.
Sonuç olarak o dönemde problemlerim düzelmişti.

Büyük ihtimalle sindirim sisteminde oluşan problemlerimin stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Spor ve diyet vücuda terapi gibi geliyor. 😊

Evet reçetesiz alınıyor. Kaç kere doktora gittim ve verdikleri ilaçlar yaramadı sonrasında dişçiye gittim muayene oldum o ilacı yazdı ben de gittim aldım 2 3 gün kullandım ve dilimdeki yarıklar kabarcıklar kayboldu ve çok rahatlatıcı gargara.
Hocam bende de aynı şekilde. Mantar mı emin değilim ama tomurcuklandı iki bölge de. Ne yapmalıyım? Gerçekten çok kaşınıyor...

Yemek su vs de çok acı çekiyorsan dilinde yarıklar var ise bu dil mantarı kolay kolay geçmiyor.

@adaaaaa benim başıma bu tür bir hastalık gelmemişti, mide ve bağırsaklarda problem yaşıyordum.
Bu rahatsızlığım varken spor salonuna gidiyordum düzenli şekilde beraberinde de çok özenmesemde yediklerime dikkat ediyordum.
Sonuç olarak o dönemde problemlerim düzelmişti.

Büyük ihtimalle sindirim sisteminde oluşan problemlerimin stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Spor ve diyet vücuda terapi gibi geliyor. 😊
Benimde başlamam sart oldu 🙃

Technopat Haberler

Geri
Yukarı