Geçmeyen dil mantarı

Merhaba bendede var uzun yıllardır muzdaribim çağımızın en sıkıntılı hastalığı banada KBB mikostatin yazdı biraz iyiydi sonra yine dahiliye aç mide ilacı yazdı aynı değişen bişey yok şeker ve hamurlu yiyeceklerden uzak duramıyoruz sinüzit yapıyor beyin sisi oluyor.Su diyeti öneriliyor.Lakin yapamıyorum birde Bayhekim diye bitkisel kullananlarda iyi oluyor yazıyor İnstagram da ama 6 ay kullanılması gerekir diyorlar ama bizimkisi şiddetl dilin arkası boğaz kısmı kabarık oluyor sigara içiyorum dahada şiddetli kesin çözüm nedir.

Arkadaşlar candida mantarı olupta iyi olan varmı koku ve tat az yıllardır.Sigara içiyorum çok berbat bi rahatsızlık şeker ve tatlıdan uzak duramıyoruz .Su diyeti Hamit Çelik Su diyeti diyor bu candida için 40-ve 70 gün arası .Kesin çözüm diyor

Candida diyeti falan inanmıyorum böyle bir muhabbete. Bu konu hakkında nedense hiçbir resmi araştırma, güvenilir kaynak da yok ortada. Doktorların hiçbiri de bu konu hakkında bir şey söylemiyor.

Bazı diyetlerde et, süt ve süt ürünleri ve gluten içeren her şeyin yasak olduğu muhabbeti falan var. Ne yiyeceğiz? İnanmıyorum, safsata.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saçmalığa bak. Tıbbi bir konuda doktorlar hariç herkesin fikri var. Adamın kanalının adı Eczacı ya?

Bayanın biri bunu tavsiye etti şekerli gıdalardan uzak dur dedi birde adaçayı ile gargara karbonat ile tuz ile her gün değişik olarak uygulamayı tavsiye etti cnku bu nalet mantarlar uyguladığımız garagara yöntemlerine de alışıyorlarmış bol limonlu su icicekmisiz benimde bildiğim bu
Psikiyatriye de gidicem en kısa zamanda psikolojik sorunlarım var ama ilac kullanmak istemiyorum özele de zaten güç yetmiyor bu mantar olmasa yine gitmem

Dosya Ekleri

• 540C96D3-78E4-4881-BB0A-FCB8C3BCEF71.png
    308,8 KB · Görüntüleme: 152

Dostum hâlâ anlamış değilim psikiyatr ile dilimizdeki olan bu problem arasındaki bağıntıyı?

Dostum hâlâ anlamış değilim psikiyatr ile dilimizdeki olan bu problem arasındaki bağıntıyı?
Bende anlamadım burda ki bir beyfendi çözümü psikiyatride bulduğunu söyledi bizde bir ziyaret etsek fena olmaz yanı her hastalığın sebebi stres sıkıntı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim söylediğim ilacı kullanmanızı tavsiye ederim çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…