Geçmeyen sivilce için ne yapılır?

Yiğit aa

Decapat
Daha fazla  
Yüzümde nerdeyse 3-4 yıldır geçmeyen sivilceler var ve geçen hafta cildiyeye gittim ama 3 adet ilaç verdi azalmıyor ne yapabilirim

İlaçlarını bir süre kullanmaya devam et. Eğer yüzündeki sivilceler mikrobiyal ise biraz sabır gerekiyor. 3-4 yıl dediğine göre büyük ihtimal mikrobiyal. İlaçlar etki etmezse tekrar cildiyeye görünmen en mantıklısı. Sivilce türünü ve cilt yapını bilmeden burada çözüm yöntemi önermemiz pek doğru olmaz.

İlaçlarını bir süre kullanmaya devam et. Eğer yüzündeki sivilceler mikrobiyal ise biraz sabır gerekiyor. 3-4 yıl dediğine göre büyük ihtimal mikrobiyal. İlaçlar etki etmezse tekrar cildiyeye görünmen en mantıklısı. Sivilce türünü ve cilt yapını bilmeden burada çözüm yöntemi önermemiz pek doğru olmaz.

Cilt tipim genetik olarak yağlı

Magnis krem, munderm jel,monodoks hap
Bunların hepsi de antibiyotikli ilaçlar, yani sivilcelerin mikrobiyal. Hepsini aksatmadan kullanmaya dikkat et. Yanına ek olarak destek istersen La Roche Effaclar temizleme jeli ya da daha ucuz bir şey istersen The Purest Salisilik asit temizleme jeli (sarı olan jel) alabilirsin. Sabah akşam kremleri sürmeden önce cildini bir güzel yıkayıp köpükleyebilirsin. Geçmiş olsun. İlaçları aksatma, aksatırsan bakteriler o ilaçlara karşı direnç kazanır ve senin işin zorlaşır.

Bunların hepsi de antibiyotikli ilaçlar, yani sivilcelerin mikrobiyal. Hepsini aksatmadan kullanmaya dikkat et. Yanına ek olarak destek istersen La Roche Effaclar temizleme jeli ya da daha ucuz bir şey istersen The Purest Salisilik asit temizleme jeli (sarı olan jel) alabilirsin. Sabah akşam kremleri sürmeden önce cildini bir güzel yıkayıp köpükleyebilirsin. Geçmiş olsun. İlaçları aksatma, aksatırsan bakteriler o ilaçlara karşı direnç kazanır ve senin işin zorlasir
Çok teşekkür ederim birde geceleri yatmadan önce sarımsak yutuyorum sakıncası olurmu authoridermin temizleme hekimi kullanıyorum birde

Çok teşekkür ederim birde geceleri yatmadan önce sarımsak yutuyorum sakıncası olurmu authoridermin temizleme hekimi kullanıyorum birde
Rica ederim, sarımsak kullanmanın çok zararı olmaz ama monodoks alırken kullanmana çok fazla gerek yok. Hatta genel olarak sivilcelere aşırı etki etmez. Ama mide problemi yaratmıyorsa monodokstan sonra kullanmaya devam edebilirsin. Monodoks'u da içtikten sonra en az yarım saat boyunca uzanmamaya dikkat et dik dur, boğazını tahriş edebilir. Authoriderm pek bilinen bir marka değil, içeriğine pek güvenmiyorum şahsen, içeriğini de bulamadım incelemek için. Eğer sivilcelerini arttırdığını vs. düşünmüyorsan kullanabilirsin ama ben çok taraftar değilim bu tarz markalara.

Rica ederim, sarımsak kullanmanın çok zararı olmaz ama monodoks alırken kullanmana çok fazla gerek yok. Hatta genel olarak sivilcelere aşırı etki etmez. Ama mide problemi yaratmıyorsa monodokstan sonra kullanmaya devam edebilirsin. Monodoks'u da içtikten sonra en az yarım saat boyunca uzanmamaya dikkat et dik dur, boğazını tahriş edebilir. Authoriderm pek bilinen bir marka değil, içeriğine pek güvenmiyorum şahsen, içeriğini de bulamadım incelemek için. Eğer sivilcelerini arttırdığını vs. düşünmüyorsan kullanabilirsin ama ben çok taraftar değilim bu tarz markalara.
Teşekkür ederim iyi geceler :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı