Geçmeyen sivilceler

smoon58

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar , Karma bir cildim var burnum çok yağlı ve alt yanaklarımda geçmeyen sönük sivilceler var ve arada burnumun çevresinde iltihaplı acılı sivilceler çıkıyor bunun için krem vb. bakım ürünü önerebilirmisiniz?

Merhaba, karma bir cildim var burnum çok yağlı ve alt yanaklarımda geçmeyen sönük sivilceler var ve arada burnumun çevresinde iltihaplı acılı sivilceler çıkıyor bunun için krem vb. bakım ürünü önerebilir misiniz?

Cildiyeye gitmenizi öneririm ilk olarak cildiye önemli bir şey yok derse A101 de satılan badem yağı bir nebze azaltır sivilcelerinizi.

KİMSENİN KREM ÖNERİSİNİ DİKKATE ALMA!
Cilt hassas bir şeydir. Başkasına olan sana olmaz. Bu yüzden gidip bir cilt doktoruna görünmen en mantıklısı ve her sabah yüzünü doğal sabunla yıkamanı tavsiye ederim.

Hocam geçmiyor derken ne kadar süreden bahsediyorsunuz? Ergenlikte bunlar normal. Ben çok karışılmasına, sıkılmasına pek iyi bakmıyorum. Onun yerine cildiyeye gitmeni öneririm. Eğer olmazsa bırak doktor sana krem yazsın (o da yazarsa).

Hocam geçmiyor derken ne kadar süreden bahsediyorsunuz? Ergenlikte bunlar normal. Ben çok karışılmasına, sıkılmasına pek iyi bakmıyorum. Onun yerine cildiyeye gitmeni öneririm. Eğer olmazsa bırak doktor sana krem yazsın (o da yazarsa).
Hocam büyük sivilce değil acımıyor çenemin orda küçük küçük var kendimi bildim bileli var onun dışı iltihaplı büyük çıkıyor arada

Technopat Haberler

Geri
Yukarı