Geçmiş Olsun Türkiye

Evet, aynı şekilde. Evin duvarlarında bir sürü çatlak oluşmuştu. Evden çıkarken televizyon düştü. Dahada zarar vardır büyük ihtimalle.

Umarım herkesin yaraları sarılır.
Kendinize iyi bakın umarım daha büyük bir artcı gelmez.
 
Ölüm korkusunu Allah kimseye yaşattırmasın. Yıkılan evleri görünce hüngür hüngür ağlamak istedim. Ayrıca CharmQuell kendisi enkazın altından kurtulmuş ama annesinden haber yok diyorlar. Bilen var mı?
 
siyah kurdele

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çevre illerde de yıkıma sebep olan 7.4 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza rahmet, milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.

Devamı: Geçmiş Olsun Türkiye
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Geçmiş olsun
 
Bildiğiniz üzere bugün Türkiye'de belirli illerde (10 il) yaklaşık olarak 1. deprem 7.6, 2. deprem 7.5 şiddetinde gerçekleşti. Depremin ana üssü Kahramanmaraş olduğu belirlenen felakette yaklaşık şu anki bildiğimiz verilere göre 1500 küsur vefat eden ve 7000 küsur yaralı bulunmaktadır. Vefat edenler için baş sağlığı diler geride kalanlarımız için sağlıklı yaşamlar diliyorum. İyi akşamlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun ülkemin güzel vatandaşları. Umarım yardım ekipleri gelir ve kurtarır enkaz altındakileri. Yakın şehirlerdeki insanlar umarım kapılarını açarlar...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı