Major'den elendik

• Konuyu başlatan Paronim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 473
Tamam kanka sen git takımı destekle sadece eleştirme tüh ya filan de xanti ile maj3r i Tanrı seviyesine çıkart iyi sosyaller.
Cahile laf anlatacağıma duvara laf anlatırım.

Sende vur dedik öldürdün hacı ciddiyim koyun gibisiniz sizde bizim oyun tarzımızın ortası yok her zaman farklı bir kafada takım diyoruz eleman gelmiş tüm takın değişin diyorsun kimi alacaksın paran varsa git Aurora'ya ver cebindeki harçlıgı s1mple monesy kyousuke donk falan çekelim olur mu?
Adam bunu anlamıyor ki işte. O kadar para olsa bile bizimkiler istemez derler ki "Kazanacaksa Türk Takımı kazansın" der yine kabul etmezler. O ekibi anca araplar toplar ki zaten m0nesy ve kyousuke araplarda.

Vallahi benim dediğim gibi maj3ere lafım yok ama top 5 bir takım için fazla sırıtıyor ya bilmiyorum yabancı bir igl gelse bence arşa çıkarız azıcıkda olsa tek sıkıntımız şu inişli çıkıslı performansı düz bir çizgide yürütemedik hastanelerdeki hayat grafiği gibi bir aşağı bir yukarı gibi her oyuncu.

Adam bunu anlamıyor ki işte. O kadar para olsa bile bizimkiler istemez derler ki "kazanacaksa Türk takımı kazansın" der yine kabul etmezler. O ekibi anca araplar toplar ki zaten m0nesy ve kyousuke araplarda.

Vallahi benim dediğim gibi maj3ere lafım yok ama top 5 bir takım için fazla sırıtıyor ya bilmiyorum yabancı bir igl gelse bence arşa çıkarız azıcıkda olsa tek sıkıntımız şu inişli çıkıslı performansı düz bir çizgide yürütemedik hastanelerdeki hayat grafiği gibi bir aşağı bir yukarı gibi her oyuncu.
Maj3r olmasa bugüne gelmezdi Tr takımları. Dediğini asla yapmazlar kanka. Ali Haydar mı demişti Samet mi demişti hatırlamıyorum da bu takım gerçekten son Türk takımı olabilir. Eğer öyle olursa da Xantares hedefine ulaşamamış olur.

Tamam kanka sen git takımı destekle sadece eleştirme tüh ya filan de xanti ile maj3r i Tanrı seviyesine çıkart iyi sosyaller.

Kardeş sen okuduğunu anlamıyor musun? Sana yerine kimi alacaksın diye sordum, sen bana garip garip cevap veriyorsun. Ben sana Xantares kesinlikle takımdan ayrılamaz veya Woxic gönderilemez mi dedim. Sadece yerine kim gelecek diye sordum. Yerine önerdiğin biri varsa buyur söyle.

Altta da kendini akıllı sana zekasızlar doluşmuş. Yok bunlara laf anlatılmaz yok bunlar şu adamın fanlarıyla aynı zekada falan.

Maj3r olmasa bugüne gelmezdi TR takımları. Dediğini asla yapmazlar kanka. Ali haydar mı demişti Samet mi demişti hatırlamıyorum da bu takım gerçekten son Türk takımı olabilir. Eğer öyle olursa da xantares hedefine ulaşamamış olur.

Neyse en azından 1 kupayla laneti bozdu xanti😀

Kardeş sen okuduğunu anlamıyor musun? Sana yerine kimi alacaksın diye sordum, sen bana garip garip cevap veriyorsun. Ben sana xantares kesinlikle takımdan ayrılamaz veya woxic gönderilemez mi dedim. Sadece yerine kim gelecek diye sordum. Yerine önerdiğin biri varsa buyur söyle.

Altta da kendini akıllı sana zekasızlar doluşmuş. Yok bunlara laf anlatılmaz yok bunlar şu adamın fanlarıyla aynı zekada falan.

Benim kimseyle sorunum yok takımda ama tüm takıma nefret beslecek ne yaşadı arkadaş belli değil.

Kardeş sen okuduğunu anlamıyor musun? Sana yerine kimi alacaksın diye sordum, sen bana garip garip cevap veriyorsun. Ben sana Xantares kesinlikle takımdan ayrılamaz veya Woxic gönderilemez mi dedim. Sadece yerine kim gelecek diye sordum. Yerine önerdiğin biri varsa buyur söyle.

Kral eğer çok istiyosan git falcons destekle. Bak orada m0nesy var kyousuke var niko var.

Maj3r olmasa bugüne gelmezdi TR takımları. Dediğini asla yapmazlar kanka. Ali haydar mı demişti Samet mi demişti hatırlamıyorum da bu takım gerçekten son Türk takımı olabilir. Eğer öyle olursa da xantares hedefine ulaşamamış olur.

Vallahi çok garip bir değişim olur ama maj3r yerine "frederik acoR" isterdim ben sahsen igl tecrübesi tier 2 de navi heroic gibi takımları zorluyordu bence güzel Sinerji yapardı.

Vallahi çok garip bir değişim olur ama maj3r yerine "frederik acoR" isterdim ben sahsen igl tecrübesi tier 2 de navi heroic gibi takımları zorluyordu bence güzel Sinerji yapardı.
Valla ben TRCS nin arı bi şekilde yükselmesini istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı