Geçmişte yaptığım davranış iğrendirici mi?

485936

Hectopat
Bundan tam 381 gün önce bir sevgilim vardı. Kendisini çok sevdiğim bir kızdı. Hala ara sıra aklıma gelir. Bugün bu kızdan şöyle bir duyum aldım. Biz bir gün buluşmuştuk ve buluşmanın sonlarında onu öpmüştüm dudağından. Oda beni öpmüştü bir kez orada. Ondan sonrasında bu kız benden soğumuştu ve ayrılmıştık sözde kendi problemlerinden dolayı. Bugün de bir arkadaşımın aracılığı ile olay şöyleymiş. Onu öptüğüm için benden tiksinmiş ve benden aşırı iğrenmiş. Yani bilmiyorum sorun bende mi. İlk adımı atan oydu, bir kaç tane daha şey var onları da o yapmıştı. Bilmiyorum. Sizce yaptığım davranış tiksindirici mi? Bana kalırsa çok normal, bir kişinin sevgilisini öpmesi falan.

@485936 ilgiyi çok veriyorsundur. Uydu erkek diye bir mevzu var kızların basit cinselliği öpüşmeyi bile vermeden sürekli yanında gezdirdiği tiplere deniyor. Sebebi ilgi. Yurtdışında genelde friendzonelar bu kategoride olsa da bizim ülkede işte şöyle sevmiyorum böyle sevmiyorum diyip başka kişilerle kat kat fazlasını yapan kız gördüm istiyosan anlatabilirim bu tarz bir olayı.

@485936 ilgiyi çok veriyorsundur. Uydu erkek diye bir mevzu var kızların basit cinselliği öpüşmeyi bile vermeden sürekli yanında gezdirdiği tiplere deniyor. Sebebi ilgi. Yurtdışında genelde friendzonelar bu kategoride olsa da bizim ülkede işte şöyle sevmiyorum böyle sevmiyorum diyip başka kişilerle kat kat fazlasını yapan kız gördüm istiyosan anlatabilirim bu tarz bir olayı.
Siz bilirsiniz hocam. Çok ilgi verdiğim de doğrudur. Tecrübe oldu.

@485936 hocam benim lisedeyken bir kız arkadaşım vardı sevgili olarak değil dümdüz arkadaş neyse işte bu kızın bir sevgilisi vardı ki kıza ilgi veriyodu hediye falan alıyordu neyse işte. Bu kız öpüşmekten bile igrendiğini söylüyordu hatta ilk sevgilim diyodu orası ne kadar doğru bilmiyorum. Sonrasında bu çocuğa sürekli trip atmaya başladı sebepsizce bir noktadan sonra çocukta sıkıldı ve ayrıldılar. Birkaç ay gecti aradan çocuk o kadar şeye rağmen barışmaya çalıştı kız umursamadı tabi neyse işte bu kız kötü çocuk diyebileceğimiz biriyle sevgili oldu ve çocuk 1-2 haftada kızı eve çağırdı devamı belli zaten çayını içmeye gitmediğine göre.

Baya öpüştüler de yani başka zamanlarda.

@485936 hocam benim lisedeyken bir kız arkadaşım vardı sevgili olarak değil dümdüz arkadaş neyse işte bu kızın bir sevgilisi vardı ki kıza ilgi veriyodu hediye falan alıyordu neyse işte. Bu kız öpüşmekten bile igrendiğini söylüyordu hatta ilk sevgilim diyodu orası ne kadar doğru bilmiyorum. Sonrasında bu çocuğa sürekli trip atmaya başladı sebepsizce bir noktadan sonra çocukta sıkıldı ve ayrıldılar. Birkaç ay gecti aradan çocuk o kadar şeye rağmen barışmaya çalıştı kız umursamadı tabi neyse işte bu kız kötü çocuk diyebileceğimiz biriyle sevgili oldu ve çocuk 1-2 haftada kızı eve çağırdı devamı belli zaten çayını içmeye gitmediğine göre.

Baya öpüştüler de yani başka zamanlarda.
Hep ilgi verenler hep kaybedenlerdir hocam. Bu bir gerçektir. Çocuğun yaşadığı durum berbatmış. Öyle bir şey yaşasam travma olarak kalır herhalde.

@485936 fazla ilgi veren kaybedendir hocam uzun ilişki istiyosan illaki ilgi vermen lazım ama ilgi verirken maskulenligini kaybedersen kızı baya sogutursun. Olay cidden kötü olsa da baya ders verici bence.

@485936 fazla ilgi veren kaybedendir hocam uzun ilişki istiyosan illaki ilgi vermen lazım ama ilgi verirken maskulenligini kaybedersen kızı baya sogutursun. Olay cidden kötü olsa da baya ders verici bence.
Doğru hocam dedikleriniz. Benim de ilk kez olmuştu sevgilim tecrübe oldu bu şekilde. Bir kaç yıl ilişki yapmayı düşünmüyorum zaten yetersiz hissediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı