Elektronik Geeky GK61 900 TL

ben linkteki klavyenin hotswapli olduğunu fark etmemiştim benim kullandığım model se onda hotswap yok o yüzden alınmaz dedim ama yine de 2 haftalık klavyenin bozulması normal değil şahsen hotwapli model alsaydım bile daha 2.haftadan switch arayışına girmek istemezdim
Teknoloji şans işi hocam, SE modeli hakkında fikrim yok ama bu modelde herhangi bir sorun yaşayan görmedim. Zaten arkasında Amazon güvencesi var, fiyatına göre özellikleri bedava. Şu an satılmıyor, stoklar bitmiş herhalde.

Kesinlikle alınmaz ben alalı iki hafta oldu ilk başlarda bazı tuşlar basmıyordu şu anda W tuşu basmıyor -intden kopyaladım, iade edecegim, sesi ve hissiyatı güzel ayrıca Huano switchler (tuşları soküp baktım) var ben Speed yellow tercih etmiştim ama tuş basmayınca bunların bir önemi kalmıyor o sebeple önermiyorum.

Hocam bende bu linkten almıştım bayağı bir zaman oldu ama şu zamana kadar hiçbir problemini görmedim.

Tamamdır teşekkürler. Bende almayi dusunuyorum önerir misin? Switch olarak red switch sesi mukemmel ama Amazon'da yok red switch olanı sence. Sence hangi switch almalıyım.

Ürün ile ilgili bilgim yok. Ben hem brown hem red kullanıyorum. Red daha sessiz. Brown daha tok.

Şu an var 575TL'ye ama tasarimini sevemedim. Cok profesyonel biri degilim klavye konusunda kaliteli olsun, cabuk bozulmasin, ömür boyu kullanayım kafasındayım.
Vergisi var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı