Geforce 210 Sistem Ne Kadar Edebilir ?

SameShit

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Komşumun bir ricası oldu benden. 7 senelik tarihi bir masaüstü sistemi var, elinden çıkarmaya çalışıyormuş ama alan olmamış hiç. Zaten etse etse ne kadar edebilir ki. Biraz teknolojinin gerisinde ben 150-200 lira eder diye söyledim ama malesef bilirsiniz eski kafalı birine bu işleri anlatmak zordur. O yüzden bir de buraya sormak istedim. Parçaları son bir kez elden geçirsek temizliği de falan derken, reklamını yapsak en iyi ihtimalle ne kadar edebilir sizce ? Ben pek bir ümidim yok tabi de neyse. Parçalar bunlar;
Ekran Kartı: Asus Geforce 210 1 GB 64 Bit. Bu 3 senelik sanırım eskisi yanmış her neyse.
Anakart: Gigabyte ga-g31m-s2c DDR2
İşlemci: İntel pentium dual core e5200 2.50 hızında. Overclock hiç yapılmamış.
HDD: Dandik bir 320 GB Samsung 7200 RPM
Ram: 2 GB DDR2 800 Mhz
Güç kaynağı: Dandik Quate marka 225W
CD Writer: Dandik Tsstcorp cddvdw sh s2223f

HDD'ye dandik demeniz biraz yanlış. PC'nin ederi aşağı yukarı 200 tl eder.
Hocam biraz hor kullanmış açıkcası ondan öyle dedim. Ama aklıma şu gelmiyor değil, mesela bunu teknolojiden anlamayan bir adama satmaya kalksak kesinlikle çok iyi fiyata gidebilir. Mesela bir arkadaşıma sordum, ne o öyle dedi inanma o forumlara falan dedi bilirsiniz işte böyle geri kalanları. Ama bunu da ben yapmak istemiyorum, çünkü haksız bir şey yani günah işlemiz kadar olurum diye düşünüyorum. Elden vermekten bahsediyorum yoksa nete koysam dediğiniz gibi kimse ederinden fazla vermez.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı