hayrullah0 Femtopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #1 Ekran kartım yandı ardından onboard ekran kartına geçtim ama onboard ekran kartında kod 43 hatası alıyorum. Şu an Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısındayım. Nasıl düzeltebilirim? Denediklerim driverları silip tekrar yüklemek. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2022
Ekran kartım yandı ardından onboard ekran kartına geçtim ama onboard ekran kartında kod 43 hatası alıyorum. Şu an Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısındayım. Nasıl düzeltebilirim? Denediklerim driverları silip tekrar yüklemek.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 4 Eylül 2022 #2 Adım #1: Bilgisayarınızdan Aygıt Yöneticisi’ni açın. Adım #2: Hata veren aygıtı bulun. Adım #3: Aygıtın üzerinde sağa tıklayın ve Kaldır seçeneğine tıklayın. Adım #4: İşlemi onaylayın. Adım #5: Tekrar Aygıt Yöneticisi’ni açın. Adım #6: Sağ üst köşedeki Donanım Değişikliklerini Tara butonuna tıklayın. Adım #7: Aygıt otomatik olarak yeniden yüklenecek. Adım #8: Bilgisayarı yeniden başlatın. Adım #9: Aygıtı yeniden çalıştırarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Deneyin bir. ‘Windows Bu Aygıtı Durdurdu (Kod 43)’ Hatası Nasıl Çözülür? Windows yoran aygıtların neden oluğu "Windows Bu Aygıtı Durdurdu (Kod 43)" hatası nedir, nasıl çözülür tüm detaylarıyla anlattık. www.webtekno.com Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2022 Artı -1 Eksi
Adım #1: Bilgisayarınızdan Aygıt Yöneticisi’ni açın. Adım #2: Hata veren aygıtı bulun. Adım #3: Aygıtın üzerinde sağa tıklayın ve Kaldır seçeneğine tıklayın. Adım #4: İşlemi onaylayın. Adım #5: Tekrar Aygıt Yöneticisi’ni açın. Adım #6: Sağ üst köşedeki Donanım Değişikliklerini Tara butonuna tıklayın. Adım #7: Aygıt otomatik olarak yeniden yüklenecek. Adım #8: Bilgisayarı yeniden başlatın. Adım #9: Aygıtı yeniden çalıştırarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Deneyin bir. ‘Windows Bu Aygıtı Durdurdu (Kod 43)’ Hatası Nasıl Çözülür? Windows yoran aygıtların neden oluğu "Windows Bu Aygıtı Durdurdu (Kod 43)" hatası nedir, nasıl çözülür tüm detaylarıyla anlattık. www.webtekno.com
KS KS hayrullah0 Femtopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #3 AnotherJourney dedi: adım #1: bilgisayarınızdan Aygıt Yöneticisi'ni açın. adım #2: hata veren aygıtı bulun. adım #3: aygıtın üzerinde sağa tıklayın ve kaldır seçeneğine tıklayın. adım #4: işlemi onaylayın. adım #5: tekrar Aygıt Yöneticisi'ni açın. adım #6: sağ üst köşedeki donanım değişikliklerini tara butonuna tıklayın. adım #7: aygıt otomatik olarak yeniden yüklenecek. adım #8: bilgisayarı yeniden başlatın. adım #9: aygıtı yeniden çalıştırarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Deneyin bir. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Artı 0 Eksi
AnotherJourney dedi: adım #1: bilgisayarınızdan Aygıt Yöneticisi'ni açın. adım #2: hata veren aygıtı bulun. adım #3: aygıtın üzerinde sağa tıklayın ve kaldır seçeneğine tıklayın. adım #4: işlemi onaylayın. adım #5: tekrar Aygıt Yöneticisi'ni açın. adım #6: sağ üst köşedeki donanım değişikliklerini tara butonuna tıklayın. adım #7: aygıt otomatik olarak yeniden yüklenecek. adım #8: bilgisayarı yeniden başlatın. adım #9: aygıtı yeniden çalıştırarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Deneyin bir. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.