GeForce 820M Afterburner Memory ve Core clock hızı ne olmalı?

hollow7

Hectopat
MSI Afterburner ile Memory clock ve Core clock hızı ayarlamak istiyorum ama çok arttırmaktan korkuyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Sistem özelliklerimi aşağıda belirttim.

i3 4005-U 1.7 GHz.
GeForce 820M 1GB.
4 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteme overclock yapmak pek iyi bir şey gibi durmuyor. GeForce Now kullanmak daha mantıklı olacaktır.

Sisteme overclock yapmak pek iyi bir şey gibi durmuyor. GeForce Now kullanmak daha mantıklı olacaktır.

GeForce Now kullanacak kadar iyi bir internetim veya üyeliğine verecek param yok. Oyunlarda fazladan 10-20 FPS alsam yeterli olacaktır benim için.

GeForce Now kullanacak kadar iyi bir internetim veya üyeliğine verecek param yok. Oyunlarda fazladan 10-20 FPS alsam yeterli olacaktır benim için.
10 - 20 FPS fazla alabileceğinizi düşünmüyorum. Ayrıca ücretsiz olanı kullanabilirsiniz. İnternet konusunda yeterli değilse tek önerim overclock çok fazla işe yaramaz bence.

Core clock +107
Memory clock +676 yapınca CS:GO'da 10-12 FPS kadar artış sağlıyor ve bilgisayar sıcaklığına etkisi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…