"GeForce 820M cihazınızda bir sorun oluştu"

Aygıt Yöneticisi'nde cihaza çift tıklarsanız ünlemin sebebi yazar. Muhtemelen donanımsal arıza. Oyun amaçlı üretilmeyen bir laptop ile oyun oynadığınızda olağan şeyler...

Reballing yaptırmanız gerekebilir.
Hocam benim arkadaşımın bilgisayarında da olan bir sorun. 2. sürücü ile sorunun çözülmesi gerek :)

Hocam benim arkadaşımın bilgisayarında da olan bir sorun. 2. sürücü ile sorunun çözülmesi gerek :)
İlla çözülecek diye bir kaide yok, konu sahibinin büyük ihtimal donanımsal sorunu var. Sizin arkadaşınız sürücüyü doğru yükleyemediği için sorun yaşıyormuş demektir.

İlla çözülecek diye bir kaide yok, konu sahibinin büyük ihtimal donanımsal sorunu var. Sizin arkadaşınız sürücüyü doğru yükleyemediği için sorun yaşıyormuş demektir.
Yok hocam haklısınız da bizzat ben kurdum. 7-8 sürücü denedik. Windows 7 için yayınlanan ilk sürücü hariç sorunluydu hep.

Bu durum olmaması gereken bir şey. Gerekirse ürün iadesi yapılmalı bu gibi durumda veya BIOS desteği istenmeli.
Cihaz çok eski hocam. Muhtemelen GPU arızası. Ama eski sürücü sorunu bir nebze çözüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı