GeForce 820M "NVIDIA Kurulum Programı devam edemiyor" sorunu

• Konuyu başlatan Dark^^
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.717
D

Dark^^

Ziyaretçi
Arkadaşlar 5 yıldır kuramadım elle şu Nvidia'nın sürücüsünü. Format atıyorum interneti kesiyorum yine deniyorum olmuyor. Bilgisayarım laptop İntel Graphics 4400 ve NVİDİA Geforce 820M var. Hata fotoğraftaki gibidir.
401958

İşletim sisteminiz nedir? 820M eski bir kart ve güncellemesi kesildi diye biliyorum hocam. Yüklemeye çalıştığınız yeni bir sürüm. Bir arkadaşımın laptopunda da aynı ekran kartı ile aynı sıkıntı olmuştu. İşletim sisteminiz ve kartınızın aldığı son sürüme göre yazılım bulup indirip kullanmaya devam edin.

İşletim sisteminiz nedir? 820M eski bir kart ve güncellemesi kesildi diye biliyorum hocam. Yüklemeye çalıştığınız yeni bir sürüm. Bir arkadaşımın laptopunda da aynı ekran kartı ile aynı sıkıntı olmuştu. İşletim sisteminiz ve kartınızın aldığı son sürüme göre yazılım bulup indirip kullanmaya devam edin.
İşletim sistemim Windows 10 dediğin gibi yaptım olmadı.

İşletim sistemim Windows 10 dediğin gibi yaptım olmadı.

820M için son desteklenen sürüm 391.35 sürümüymüş hocam. Windows 10 kullanıyorsanız sürücüyü muhtemelen otomatik kendisi kurmuştur. Manuel olarak 391.35 veya daha eski bir sürümü indirip kurabilirsiniz. Aygıt yöneticisinde 820M üzerine gelip sağ tıklayarak sürücüyü güncelleştir seçeneğini deneyebilirsiniz.

820M için son desteklenen sürüm 391.35 sürümüymüş hocam. Windows 10 kullanıyorsanız sürücüyü muhtemelen otomatik kendisi kurmuştur. Manuel olarak 391.35 veya daha eski bir sürümü indirip kurabilirsiniz. Aygıt yöneticisinde 820M üzerine gelip sağ tıklayarak sürücüyü güncelleştir seçeneğini deneyebilirsiniz.
Öyle yapınca nvidia denetim masasını yüklemiyor. Sıkıntı o. :)

Teşekkürler hemen deneyeceğim. Birde sakıncası yoksa sorabilirmiyim. Mesajınızın altında nasıl sisteminiz gözüküyor.

Forum sayfasında yukarda profilinize tıklarsanız “İmza ayarları” kısmını görürsünüz. Buraya girerek imzanızı istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. İster sisteminizi yazın ister başka bir şey.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı