GeForce 840M ETS 2 düşük FPS veriyor

Courierciaykutt

Centipat
Daha fazla  
Eskiden Intel HD 2500 ile 720p orta-düşük ayarlarda bayağı akıcı oynuyordum ayrıca mod da vardı.
Şu anki bilgisayarımda GeForce 840M var ve orta-yüksek ayarlarda akıcı oynamayı düşünürken düşük ayarlar+75 ölçekleme olmasına rağmen oyunun donduğunu fark ettim bunun sebebi ne olabilir?

Not: Bilgisayarda fazla yer olmadığı için eski bir sürüm denedim(1.43)
Oyunun NVIDIA grafik işlemci ile başlatıldığından eminim.

Eskiden Intel HD 2500 ile 720p orta-düşük ayarlarda bayağı akıcı oynuyordum ayrıca mod da vardı.
Şu anki bilgisayarımda GeForce 840M var ve orta-yüksek ayarlarda akıcı oynamayı düşünürken düşük ayarlar+75 ölçekleme olmasına rağmen oyunun donduğunu fark ettim bunun sebebi ne olabilir?

Not: Bilgisayarda fazla yer olmadığı için eski bir sürüm denedim(1.43)
Oyunun NVIDIA grafik işlemci ile başlatıldığından eminim.
Oyunun eski halinden eser kalmadığını söyleyebilirim, çok kez grafik güncellemesi aldı ve DX 11 platformuna geçti oyun. Oyüzden performans kaybı bariz olur.

Genede FPS'niz düşük. RAM'iniz kaç ve sıcaklık durumu nasıl?

Oyunun eski halinden eser kalmadığını söyleyebilirim, çok kez grafik güncellemesi aldı ve DX 11 platformuna geçti oyun. Oyüzden performans kaybı bariz olur.

Genede FPS'niz düşük. RAM'iniz kaç ve sıcaklık durumu nasıl?
dediğim gibi eski bir sürüm denedim zaten.İntel hd 2500 ile oynadığım sürümle aynı

Ram 8 GB
Sıcaklıklar 70-80 arası
bu arada laptop kullanıyorum

dediğim gibi eski bir sürüm denedim zaten.İntel hd 2500 ile oynadığım sürümle aynı

Ram 8 GB
Sıcaklıklar 70-80 arası
bu arada laptop kullanıyorum
Sıcaklıklarınız laptop için ve oyun için RAM'iniz de yeterli.

O sürümde OpenGL/DX diye soruyormu bilmiyorum ama 32 bit seçince bende 2 kat performans artışı olmuştu. 32 bit versiyonları deneyin birde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı