GeForce 940MX GTA Online düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Ali Azad

Femtopat
Hepinize merhabalar sistemim Intel Core i5 6200U 12 GB DDR3 RAM NVIDIA GeForce 940MX 2 GB ekran kartı 1TB HDD (laptop) Single Player'de oyunu akıcı bir şekilde oynayabiliyorum ancak Online'ye girdiğimde grafikleri en kötü ayarlara getirmeme rağmen oyun aşırı derecede kasıyor. Sizce problem nedir?

Hepinize merhabalar sistemim Intel Core i5 6200U 12 GB DDR3 RAM NVIDIA GeForce 940MX 2 GB ekran kartı 1TB HDD (laptop) Single Player'de oyunu akıcı bir şekilde oynayabiliyorum ancak Online'ye girdiğimde grafikleri en kötü ayarlara getirmeme rağmen oyun aşırı derecede kasıyor. Sizce problem nedir?

Aynı sıkıntı bana da oluyor. İşlemciyi yoran grafikleri kısın. Bir de internet bağlantısı zayıf olduğundan donmalar yaşanabiliyor diye duymuştum. Ama benim kastettiğim kasma değil donma.

MSAA ve Grass Quality gibi ayarları kapatın, zaten Online'a geçince FPS'niz düşüyor biraz.
Video memorynin sadece 997mb sini kullanıyorum zaten o tarz şeylerin hepsi kapalı
O ekran kartı ile GTA Online'da geceleri 25 FPS gündüzleri 35 FPS alınıyor 1080P Low'da bizzat MSI GL62 laptopumda test ettim.
Sorunun ekran kartından olduğunu sanmam zaten video memorynin 997mb sini tek kullanıyoru

Hocam imza kısmımdaki sistemim ile bende sürekli Drop sorunu yaşıyorum ayrıca PS4 Slim ile de ilgili. Genelde online kısımda oluyor bu sıkıntı. Ben şunu fark ettim, genelde her odada 2-3 hileci olduğu için çok fazla para vb dağıtıyorlar bu da çok fazla FPS'e etki ediyor. Ekran kartında GTA V için Low ayarlar için ideal bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı