GeForce 9800GT ile 165 Hz monitöre HDMI kablosu önerisi

Hocam Turbox kesinlikle öneremem özellikle o modeli. 2. elde attığım kat kat güçlü, ailenizle bir konuşun. Zaten Param Güvende ile sorun çıkarsa para iadesi alabiliyorsunuz.

Peki bunu ASUS Radeon ROG STRIX RX560 GAMING 4GB GDDR5 128 Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da alsam uyumlu mu? Belki ailemi ikna edebilirim. İleri de zaten baştan sona güzel sistem almayı planlıyorum nasip ederse.
 
Genel kasalara sığar. Kasanızın modelini atmanız lazım.

Frisby FC-6802bs ATX (sadece ortada Frisby yazısı yok ve Super Multi yazmaktadır ve USB girişlerinin yanında ortasında 2 ufak giriş siyah renktedir.) Ekran resmini de bırakıyorum.

IMG20230508154434.jpg
 
İşlemciyi değiştirmeden ekran kartı alman saçma kankam. İşlemcin güçsüz yerinde olsam ekran kartından önce işlemciyi upgrade ederım.
Katılıyorum aslında, ucundan tutar işlemci ile ekran kartı ama en iyisi işlemci değiştirmek.

O kasaya sığar büyük ihtimal.
 
Katılıyorum aslında, ucundan tutar işlemci ile ekran kartı ama en iyisi işlemci değiştirmek.

O kasaya sığar büyük ihtimal.
Bu arada kasanın içinden gelen güç kaynağını kullanıyorsan değiştirmeni öneririm, her an patlayabilirsin. Ve o kasa pek hava alabilecek bir kasa değil. Bütçe varsa kasa değiştirmeni öneririm.

Şu anda sistem alamam çünkü fiyatları acayip pahalı. Belki seçimden sonra fiyatlar gözle görülür şekilde bayağı düşerse alabilirim.
Seçimden sonra belki 2 yıla düşer iktidar değişirse azıcık ama bu yıl içerisinde uçar fiyatlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı