YasinÇ. Decapat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 14 Kasım 2020 #1 Herkese selam, dün Unlost'un oyun içi renk ayarlarını nasıl yaptığına dair bir video izledim. Adımları uyguladım fakat oyun içinde oyun filtresi sekmesi hata verip açılmadı. Artık alt+F12 basarak FPS ulaşamıyorum sizce bu sorunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2020
Herkese selam, dün Unlost'un oyun içi renk ayarlarını nasıl yaptığına dair bir video izledim. Adımları uyguladım fakat oyun içinde oyun filtresi sekmesi hata verip açılmadı. Artık alt+F12 basarak FPS ulaşamıyorum sizce bu sorunu nasıl çözerim?
DemonDamage Megapat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2020 #2 ALT+Z kombinasyonunu deneyip ayarlardan açabiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS YasinÇ. Decapat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 14 Kasım 2020 #3 DemonDamage dedi: ALT+Z kombinasyonunu deneyip ayarlardan açabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... oradan da açamıyorum. Artı 0 Eksi
DemonDamage dedi: ALT+Z kombinasyonunu deneyip ayarlardan açabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... oradan da açamıyorum.