GeForce Experience oyun optimizasyonu kısmında ayarlar alınamıyor

Ben Ryzen işlemci ve NVIDIA 3070 Ti kullanırken bir sorun çıkmadı daha sonra i5 12600K işlemciye geçtim sorun olmaya başladı. Bayağı araştırdım, yabancı forumlarda bir çözümü var fakat o da sadece ayarları gösteriyor ama oyunu başlatmiyor. Sunucu kaynaklı olduğu soyleniyor.
 
Ben RTX3060 ve Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Lakin şöyle bir enteresan durum var ki, temiz kurulum yapmadan evvel böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Temiz kurulum yaptım, Haziran ayında çıkan sürücüyü kurdum (şuan Ağustos sürümü kurulu) ve bu sorun başladı. Temiz kurulumdan önce bu sorunu yaşamıyordum. 1 hafta içerisinde 4-5 kere temiz kurulum yaptım sanırım sırf bu sorundan kurtulabilmek için... Niyeyse aşırı rahatsız ediyor beni.
 
Ben RTX3060 ve Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Lakin şöyle bir enteresan durum var ki, temiz kurulum yapmadan evvel böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Temiz kurulum yaptım, Haziran ayında çıkan sürücüyü kurdum (şu an ağustos sürümü kurulu) ve bu sorun başladı. Temiz kurulumdan önce bu sorunu yaşamıyordum. 1 hafta içerisinde 4-5 kere temiz kurulum yaptım sanırım sırf bu sorundan kurtulabilmek için... Niyeyse aşırı rahatsız ediyor beni.

Bende driver çöktüğü için Windows 10 geçtim Windows 11 dede vardı zaten o yüzden sorun NVIDIA kaynaklı bizlik bir şey yok düzeltirler inşallah.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı