GeForce Experience oyunları optimize edemiyor

seyitküçük

Hectopat
Daha fazla  
Herkeze hayrlı günler.
Büyük uğraşlarımla NVIDIA GTX 960 4G aldım :D . Fakat sorun şu ki GeForce Experience oyunlarımı görüyor ama optimize edemiyor (oyunlarım orjinal değil :D ) . Bu çözülebilir bir sorunmudur , eğer bir çözümü varsa lütfen yardı edin , şimdiden herkeze çok teşekkürler .

GTX 960 varken optimize etmene gerek yok bence. Zaten her oyunu açar. Ayrıca korsana destek yok!

:sentinel:

Merhaba benim bilgisayarım nvidia geforce gt 630 ve ben oyun ayarlarını yapamıyorum sistem gereksiminlerim optimize edemiyor diyor yardım.

Merhaba benim bilgisayarım nvidia geforce gt 630 ve ben oyun ayarlarını yapamıyorum sistem gereksiminlerim optimize edemiyor diyor yardım.
Yanlış hatırlamıyorsam GT 700 üstü kullanıyordu.
Herkeze hayrlı günler.
Büyük uğraşlarımla NVIDIA GTX 960 4G aldım :D . Fakat sorun şu ki GeForce Experience oyunlarımı görüyor ama optimize edemiyor (oyunlarım orjinal değil :D ) . Bu çözülebilir bir sorunmudur , eğer bir çözümü varsa lütfen yardı edin , şimdiden herkeze çok teşekkürler .
Orijinal değilse gözükmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı