GeForce Experience'da ekran kartı gözükmüyor

Masaüstüne sağ tıklayınca NVIDIA Denetim Masası gözüküyor mu ? Gözükmüyorsa aygıt yöneticisine girip ekran kartınıza bakın Kod 43 hatası ise %50 gibi bir ihtimal donanımsal bir hatadır. Kod 43 hatası veriyorsa DDU ile tüm driverları silip Nvidia'nın sitesinden ekran kartının son driverlarını indirin.
 
Masaüstüne sağ tıklayınca NVIDIA denetim masası gözüküyor mu? Gözükmüyorsa aygıt yöneticisine girip ekran kartınıza bakın kod 43 hatası ise %50 gibi bir ihtimal donanımsal bir hatadır. Kod 43 hatası veriyorsa DDU ile tüm driverları silip NVIDIA'nın sitesinden ekran kartının son driverlarını indirin.

Denetim masası var aygıt yöneticisinde hata yazmıyor daha önce ekran kartını silmiştim ama düzelmedi.
 
Denetim masası var aygıt yöneticisinde hata yazmıyor daha önce ekran kartını silmiştim ama düzelmedi.
Hocam dizüstü kullanıyorsanız sol shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlata basın ardından mavi bir menü gelecektir. Ağ bağlantısı olan güvenli moda girin. DDU ile yeniden driverları silin Geforce Experience'i de silin. Bilgisayarı yeniden başlatıp (güvenli moda tekrar girmeyin) Geforce Experience indirip ekran kartınızı Geforce Experience üzerinden güncelleyin.
 
Hocam dizüstü kullanıyorsanız sol Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlata basın ardından mavi bir menü gelecektir. Ağ bağlantısı olan güvenli moda girin. DDU ile yeniden driverları silin GeForce Experience'i de silin. Bilgisayarı yeniden başlatıp (güvenli moda tekrar girmeyin) GeForce Experience indirip ekran kartınızı GeForce Experience üzerinden güncelleyin.

Ekran kartını bir şey olmaz deme.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı