GeForce Game Ready sürücüsü özel kurulum vs. hızlı kurulum

Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktan anladığınız üzere şu an yeni bir ekran kartı driver güncellemesi geldi. Sizce bunu hangi yolla kurmalıyız?
Cevaplarınız için teşekkürler.

1634076276781124367453195220031.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır hızlı kurulum yapıyorsan arada temiz kurulum yaparsan iyi olur. Mesela 6 ayda bir. Experience 'te olan ayarların silinir yenide ayarlaman gerekir. Özel kurulumda kurup geçiyor.

Ben, her yeni sürümde DDU ile eski kalıntıları temizleyip, öyle kuruyorum.

Öncekilerin kalıntılarını silip yeni sürümü kullanmak tabii ki daha yararlı.

Özel Kurulum > Temiz Kurulum seçeneğini de işaretleyin.
*Kayıtlı ekran kartı ayarlarınız silinecektir. (Nvidia denetim masasındaki ayarlar olması lazım, orada yazıyordu zaten).

Her güncellemede özel kurulum yapıyorum ancak sadece ekran kartı driverını sıfırlayarak kuruyorum eğer PhysX motoruna güncelleme falan geldiyse hepsini sıfırlayarak kuruyorum. En hızlı ve kolayı bu şekilde bence.

Bilgisayar 4 5 aylık falan bu seferlik hızlı kurulum yaptım bir dahaki sefere özel kurulum yapıp temiz kurulum yapsam olur değil mi? Şu an tekrardan sürücüyü temiz kurabilirim eğer sorun olacaksa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı