GeForce GT335M FPS Düşüklüğü

Katılım
12 Haziran 2011
Mesajlar
14.298
Makaleler
3
Çözümler
6
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Benim Intel Core i5 M450 2.40 GHz, 4GB RAM, NVIDIA GeForce GT335M ekran kartı özelliklerine sahip bir bilgisayarım var. Ben bu bilgisayardan gayet memnundum ama bir süredir bilgisayarımla her oyundan çok az FPS alabiliyorum. Örneğin Minecraft'tan 25-30 arası FPS alıyorum, Skyrim’de ise 27 FPS’den yukarısını göremedim. Bir de bazı oyunlarda (Crysis, ArmA II vb.) en düşük ayarlarda bile oynayamıyorum. Crysis 2' yi oynayıp ilk oyununu oynayamamak biraz garip. Son olarak ben bu sistemle Battlefield 3 oynayabilir miyim?
 
GT335M, 2010 model orta sınıf bir ekran kartı. Sen bu kart ile 2012 oyunlarını oynamak istiyorsun. Bu oyunları oynayamamandan doğal bir şey yok inan ki. Crysis 2, ilk Crysis’e göre daha iyi optimize edilmiş ve bu yüzden sistemi daha az kasıyor. Yani PC’nin Crysis’i oynatamaması gayet doğal. Yine de en son Verde sürücülerini kurduğundan emin ol. Battlefield 3’ü ise orta ayarlarda oynayabilmen gerek zira grafik gereksinimleri Crysis 2 kadar yüksek değil.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı