GeForce GT940M GTA 5 düşük FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Neofixx

Hectopat
Oyunu en düşük ayarlarda 16-25 FPS arası alıyorum normal midir? Adamları internetten izliyorum benim bilgisayar özellikleri ile orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorlar.

Sistem özelliklerim (laptop): i7 6500U 12 GB DDR3 RAM NVIDIA GeForce GT940M 2 GB harici paylaşımsız dahili olarak Intel HD Graphics 520 var neden bu kadar kötü FPS alıyorum?

En son grafik sürücüsünü yüklediniz mi? Belkide videoda izlediğiniz kişiler son grafik sürücüsünü yüklemiştir. Ama siz Windows Update ile yüklenen sürücüyü kullanıyorsunuzdur.

Ama oyunda gözükmüyor oyunum crackli değil.

Dosya Ekleri

• 21.PNG
    21.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 41
Atılan videoyu izlermisiniz lütfen. Rica ediyorum bakmadan birşey yazmayın.

DirectX sürümünü değiştirmeyi dener misiniz? Aklıma başka bir çözüm gelmiyor. :/

Acaba cidden GTA 5 HD 520 ile çalıştırıyor olabilir mi? Bir gosterge ekranını ona alıp deniyiyeceğim.
Yanlış anlamadıysam GPU sıcaklığınız 98 derece. Siz daha önceden PC'nin alt kapağını açtınız mı? Isı borularında bir temassızlık olabilir.

Hayır 5 senedir açmadım :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı